Acne behandeling

Acne zorg en oplossingen

INLEIDING

Acne is een van de meest voorkomende huidverzorging problemen waarmee het zelfvertrouwen van mensen over de hele wereld. Hoewel meestal gemeenschappelijke tijdens de adolescentie, kan acne beïnvloeden sommige individuen gedurende hun hele leven. De oorzaken van acne zijn multi-faculteit. Genetica, hormonen, olieproductie, bacteriën en ontstoken verstopte verstopte poriën zijn de belangrijkste factoren die betrokken zijn bij acne komen-gedaan vorming. Effectieve acnebehandelingen moeten effectief gericht zijn op de controleerbare componenten van acne - bacteriën, olieproductie, ontsteking, en verstopte poriën. Naast acne puistjes nodig acne gevoelig personen ook om te gaan met de naweeën van acne. Daarom moeten de acnebehandelingen ook te vervagen de donkere hyper gepigmenteerde littekens die het gevolg zijn van acne ontsteking.

Hebben een duidelijk idee over de oorzaken van acne en onderscheid te maken tussen de verschillende behandelmogelijkheden is essentieel voor het plukken van de juiste remedie, en genieten van de voordelen van bevredigend en verblijden uw huidverzorging klanten.

VOORKOMENDE OORZAKEN VAN ACNE

De oorzaken van acne zijn complex. Een aantal factoren bijdragen tot de verschijning van acne laesies, met de vaak begeleidende mee-eters en whiteheads.

Acne is van invloed op mensen van alle leeftijden, alle geslachten en etniciteit. Een combinatie van genetische aanleg, hormonale onbalans, het gebruik van ongepaste cosmetica, stress, milieuverontreinigende stoffen en het gebruik van bepaalde medicijnen zal bijdragen aan acne breakouts.

Acne resultaten van bacteriële activiteit en de accumulatie van talg en dode huidcellen op het oppervlak. De accumulatie van opbouw in poriën creëert de ideale omstandigheden voor de vermenigvuldiging van bacteriën, dus verzwarende de voorwaarde. Mensen die olieachtige huid hebben zijn meer kans om te ervaren acne problemen als gevolg van de overmatige talgproductie.

TYPES VAN ACNE

Mee-eters/open comedonen: verschijnen wanneer de opening van de porie is geblokkeerd met olie en dode huidcellen. De zwarte verschijning is het resultaat van oxidatie waarmee het materiaal in de haarfollikel het typische zwarte uiterlijk.

Whiteheads / gesloten comedonen: Whiteheads optreden wanneer de opening van de porie volledig geblokkeerd is. De haar-follikel vult met olie en dode huidcellen, waardoor de schijn van een lichtjes opgeheven witte kop.

GEAVANCEERDE ACNEBEHANDELINGEN

Soms, zal acne afleveringen worden zo ernstig dat een overleg met een arts, of een medisch geschoold esthetician noodzakelijk zal zijn geworden. De meerderheid van at Home remedies zal volstaan om te geven u duidelijk huid maar als een hormonale onbalans of een medische aandoening verantwoordelijk voor het uiterlijk van puistjes is, uw client meer ernstige medisch-grade oplossingen in nood zal worden.

NATUURLIJKE ACNE RECEPTEN

Hier is een eenvoudige en zeer efficiënte anti-acne honing masker:

Twee eetlepels van biologische honing

Twee eetlepels melk

Het SAP van een citroen

Een eetlepel van yoghurt

Apple cider azijn is ook geweldig voor acne lijders. Het regelt de pH van de huid en milde exfoliatie levert. Ongefilterde appel cider azijn is het beste variëteit. Hier is een recept om te proberen:

Een deel van organische en ongefilterde appel cider azijn

Drie delen van water

Deze vloeistof gebruiken als een tonicum - laat het op uw huid voor vijf tot 10 minuten en je gezicht schoon te wassen. Opnieuw meerdere malen per dag totdat u ziet de puistjes beginnen te verdwijnen.

Het laatste ingrediënt dat we gaan om te vermelden is kaneel. Kaneel heeft krachtige antibacteriële eigenschappen, als goed. Het levert verbazingwekkende resultaten voor uw huid in combinatie met honing. De masker recept omvat:

Halve theelepel kaneel

Halve theelepel nootmuskaat

Een eetlepel van biologische honing

Één theelepeltje van citroensap toe (optioneel)

Citroensap is een uitstekende bron van vitamine C. Het zuivert en de huid lichter. Citroensap wordt vaak gebruikt voor de behandeling van donkere vlekken en littekens. Wanneer gebruikt in combinatie met anti-acne ingrediënten, kan het prachtige voordelen voor de huid, verbetering van de teint en stimuleren de collageenproductie opleveren.

De mogelijkheid om te diagnosticeren en aanbevelingen voor acne lijders is uiterst lonend. De benauwdheid van acne is een die omvat een brede leeftijdsgroep, en geldt voor beide geslachten. Het is universeel wijdverbreid.

Met de juiste kennis op acne, kan men op hun weg naar intelligent personen adviseren over:

Behandelingen om te helpen opruimen van acne

De onderliggende oorzaken van acne

De meest geschikte producten te gebruiken

Wanneer ze moeten worden gezien door een dermatoloog of een arts

Behandelingsopties om te-overbelasten de poriën

Bereiken van een duidelijke, jeugdige, lichtgevend, celebrity-worthy teint.