Acne behandeling

Wat super voedingsmiddelen bijdragen tot bestrijding van acne

Een gezond dieet plan is zeker te bieden een effectieve oplossing voor het beheren van de slechte huid. Een goed gekozen selectie van fruit, groenten, zaden, noten, etc. kan bijdragen tot het harmoniseren van de hormonen die onevenwichtigheden ervaring tijdens de tienerjaren. De voedingsstoffen opgenomen in voedsel bijdragen aan de bestrijding van veranderingen in de huid die tot een uitbraak van acne leiden kan. Hier zijn verschillende voedingsmiddelen die help-strijd tegen acne:

Avocado

Avocado is een goede keuze om meer vitamine E kennismaken met het systeem dat helpt om de huid tegen milieu-toxines en een slecht dieet plan te beschermen. De inname van vitamine E verhoging zal geven het lichaam meer immuniteit tegen de bacteriën die leiden het uitbreken van acne op de huid tot kunnen. Vitamine E is ook gemakkelijk afkomstig van olijfolie, pinda's, walnoten en amandelen.

Vis of vlas zaden

Vis of vlas zaden bevatten een hoge concentratie van omega-3 vetzuren die groot zijn voor het lichaam en huid. Omega-3 is in staat om te helpen met het verminderen van de build up van ontsteking die in de verstopte poriën resulteren kan. Een of twee keer per portie makreel, sardines, of zalm is zeer gunstig, terwijl het toevoegen van 1 of 2 eetlepels van lijnzaad aan voedzaam shakes, smoothies, of soep op een dagelijkse basis is zeker om te helpen met het vergroten van de inname van omega-3.

Kiwi 's

Kiwi is geladen met vitamine C en omvat meer dan een vergelijkbaar gewicht in sinaasappelen. Vitamine C is niet rechtstreeks verantwoordelijk is voor het genezen van het uitbreken van de acne, maar is nuttig voor het bevorderen van een gezond en sterk immuunsysteem dat is nodig om te helpen bestrijden van infecties. Een regelmatige bron van vitamine C helpt met de gezonde vorming van elastine en collageen celwanden die het lichaam de natuurlijke helende eigenschappen verhoogt. Alternatieve bronnen van deze in water oplosbare voedingsstoffen zijn guave, paprika, citroenen en sinaasappels.

Wortelen

Wortelen worden geladen met beta-caroteen die wordt omgezet in vitamine A wanneer verteerd. Vitamine A is een van de meest effectieve anti-oxyderend helpen bevorderen van gezonde huidcellen en textuur. Andere grote bronnen van deze voedingsstof omvatten Kantaloepen, rode paprika, zoete aardappel en tomaten.

Pompoenpitten

Pompoen zaden zijn een goede keuze om toe te voegen meer zink aan het dagelijkse dieet. Een tekort aan zink kan resulteren in een zwak immuunsysteem, wat betekent dat de kans op het vangen van een infectie hoger. Dus, door het verhogen van de zink in het dieet, is het mogelijk om de huid te beschermen en te voorkomen dat een flare up die betrekking op bacteriële invasies heeft. Tarwekiemen, kikkererwten, broccoli, spinazie en sesamzaadjes zijn andere bronnen van deze essentieel spoorelement.