Acne behandeling

7 kleine acties die uw acne verlichten zal

Sommige dingen die je kan uw acne, verergeren terwijl andere dingen die je doen helpen kunnen om te verlichten van het symptoom. Wat zijn ze? Hier zijn 7 kleine acties die uw acne symptoom verlichten zal:

1. het aanraken van uw acne met de rug van je hand

In plaats van uw acne met je handen aan te raken, moet u de rug van je hand gebruiken om het te doen. Dus, wanneer u zich ongemakkelijk voelt op uw acne gebieden (zoals jeuk, branderig gevoel, enzovoort), moet u om de rug van je hand in uw acne gebieden, en raak je gezicht zachtjes mee tot de ongemakkelijk sensaties gegaan.

2. wassen van uw gezicht elke ochtend

Wanneer je wakker, je de neiging om een gezicht bedekt met olie en vuil, die neigen zal te verergeren uw acne later hebben. Dus, je gezicht wassen in de ochtend zal u helpen te vegen weg vuil en olie uit je gezicht, waardoor je gezicht schoon en vers. Het is beter voor u te nemen een bad daarna.

3. houden van uw lichaam in comfortabele temperatuur

Als u dat denkt uw lichaam krijgt warm (in een letterlijke zin), dan moet je onmiddellijk afkoelen. Dit kan gebeuren, vooral wanneer u teveel activiteiten die afvoer je energie aan het doen zijn. U kunt ook genieten van dit gevoel na het eten van sommige levensmiddelen, vooral junk en vette voedingsmiddelen. Als u dit ervaart, neem een bad onmiddellijk en wijzig uw kleding.

4. luisteren naar rustgevende muziek

Rustgevende muziek zal helpen u te houden van uw geest ontspannen en rustig. Dit is belangrijk aangezien uw acne kan gemakkelijk worden verergerd met stress. Dus, dit soort muziek zal eigenlijk helpen u om aldus te voorkomen dat acne te voorkomen, stress. Maar, onthoud, luisteren naar de verkeerde soort muziek kan geven u het tegenovergestelde effect. Bijvoorbeeld, kan luisteren naar luide muziek maken u meer stress en daarom uw acne verergeren.

5. glimlachen naar vreemden

Glimlachend is ook een eenvoudige handeling die u helpen zal bij het verlichten van de stress van je geest. Door glimlachende naar vreemden, zal u zitten kundig voor goede vibes geven aan hen, evenals voor jezelf. Het zal direct veranderen je humeur en je wilt doen van alle andere positieve dingen die je eventueel kunt doen. Het is goed voor uw geest, evenals voor uw huid.

6. eten apple

Met de eigenschap nuttig antioxidant kunt apple u de gifstoffen in je lichaam schoon en uw huid schade te herstellen. Eten apple kan zijn een geweldige manier om te verlichten uw acne symptoom, vooral als je veel junkfood elke dag eet. Dit kan een goede natuurlijke remedie voor uw conditie.

7. drinken avocado SAP

Avocado sap helpt u bij het houdt uw huid gehydrateerd en duidelijk. Maak er een gewoonte van het drinken van avocado SAP na de lunch, en je ziet het verschil in uw huid meteen. Het zal geven u een gloeiende effect en maken uw huid er stralend en duidelijker.