Acne behandeling

Honing, een zoete behandeling van uw huid

Honing de kleverige stroop dat bijen wanneer maken bestuiving van de bloemen, is een zoete behandeling voor uw huid. Honing is een natuurlijke antibacteriële antiseptische dat benieuwd is voor uw acne en acnelittekens doen kan. De voedingsstoffen en mineralen zoals vitamine B, ijzer, mangaan, koper, kalium en calcium wanneer toegepast op je gezicht, krijgt u een duidelijk, gloeiende teint. Honing kan worden gebruikt om een verscheidenheid van andere huidproblemen zoals rosacea, eczeem, psoriasis, hyperpigmentatie en keratose pilaris te behandelen.

Honing heeft antibacteriële middelen die bacteriën te doden en te helpen bij genezing. Wanneer rechtstreeks toegepast op acne breakouts of puistjes honing zal doden de infectie veroorzaakt door bacteriën en bevorderen van het genezingsproces. Zo verminderen van de verschijning van meer puistjes, en de bestaande opruimen. Dit begint het proces voor het bereiken van duidelijk huid.

Gluconzuur gevonden in honing is een natuurlijke PH regelgever en reinigingsmiddel. Wanneer toegepast op uw huid werkt het zuur om te fleuren de teint. Het doet dit door avondje uit huidtinten, vervagen van littekens en verlichting van ouderdomsvlekken. Eenmaal geneutraliseerde uw huid een verse gloeiende verschijning zal hebben.

De voedingsstoffen in honing fungeren als een bevochtiger huid om vochtig te houden. Hij(zij) vocht aan de huid oppervlakte van de huid in fijne lijntjes en rimpels te vullen. Dit evens uit de huid verschijning het verse en gloeiend te maken.

Bij het gebruik van honing voor uw huid, is het beste om het gebruik van natuurlijke ruwe onbewerkte honing om de maximale voordelen te krijgen. Wanneer honing wordt verwarmd door pasteurisatie verliest deze mogelijk zijn anti-inflammatoire eigenschappen.

Voordelen van honing voor uw huid

Acne: De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van honing kunnen doden van acne op de plek en voorkoming van verdere breakouts.

Veroudering: Gebruik honing te vertragen het verouderingsproces met huid besparende antioxidanten.

Teint Boost: Honing is hidratatie en rustgevende voor verse gloeiende huid.

Poriën: Honing verduidelijkt de huid door unclogging poriën en doden bacteriën en ongewenste bacteriën.

Het gebruik van honing op uw huid

Honing kan worden gebruikt alleen of in combinatie met veel andere gemeenschappelijke ingrediënten rond het huis zoals citroen, havermout, amandelen, kaneel, olijfolie en bicarbonaat.

Het gebruik van honing voor acnelittekens

De beste manier om het gebruik van honing voor de behandeling van acnelittekens is als een masker. Combineer honing met yoghurt, of citroensap, munt en basilicum en van toepassing op de huid. Laat op voor ongeveer 30-45 minuten. Verlaten van het masker op voor meer tijden geven de honing tijd om haar magie te werken.

Het gebruik van honing voor duidelijk huid

De beste manier om het gebruik van honing om duidelijk gezonde gloeiende huid is als een reinigingsmiddel. Meng honing met zeep, of havermout en masseer mengsel in huid gedurende enkele minuten.

Het gebruik van honing voor Acne

Gebruik honing voor acne kunt u de honing als een masker over gehele getroffen gebied toepassen, of u kunt schar op puistjes als een plek behandeling.

Procedure voor het gebruik van honing op de huid

Om het gebruik van honing op uw gezicht wassen handen en gezicht met een mild reinigingsmiddel.

Toepassing honing direct op je gezicht met een borstel of vingers in een cirkelvormige beweging. Het is best om niet gebruik teveel zodat u voorkomen druipende dat kunt.

Spoel na de gewenste periode en moisturizer van toepassing

Gebruik honing meerdere malen per week om een schoon, fris, gloeiende teint.