Acne behandeling

Uw manier om duidelijk huid - een gids voor duidelijk acne met slaap slapen

Hoe goed je slapen? En hoe slecht is uw acne? Die twee dingen zijn met elkaar verbonden. Als u gebrek aan slaap hebben, krijg je meer acne. Hebt u meer slapen, kunt u uw acne. Dus, het is een eenvoudige relatie tussen de slaapstand en acne. Je hoeft alleen om ervoor te zorgen dat uw lichaam genoeg slaap heeft te genezen uw acne (of op zijn minst, helpen u om te controleren uw acne). Anders, bent u kwetsbaar voor acne breakouts. Wanneer u uw slaap gewoonte wijzigt, zal u zitten kundig voor wijzigen van uw huidaandoening. Hier zijn enkele tips om duidelijk acne met slaap:

1. Geef uw lichaam genoeg slaap meetcampagnes gedurende de dag

Bepaalde duur slaap nodig je lichaam om te functioneren. Slaap is de tool voor je lichaam om te rusten en te herstellen van haar organen in maximale prestaties. De meeste mensen hebben succes in slapen minder en meer doen. Maar, je natuurlijk niet doen in uw huidige conditie van de huid. Uw huid nodig heeft slaap meer dan gewone mensen. Waarom? Dat komt omdat het zal helpen uw lichaam te genezen uw acne van binnen. Ja, geef uw lichaam genoeg slaap meetcampagnes gedurende de dag. Het is goed om te slapen 8-9 uur per dag. Als u gebrek aan slaap tijdens de nacht hebben, moet u om een dutje te vervullen de ontbrekende slaaptijd.

2. slapen in een kamer met goede ventilatie

Uw kamer is belangrijk wanneer je slaapt. Het kan beïnvloeden de slaapkwaliteit van uw. Als u in een kamer met slechte ventilatie slaapt, bent dan u verbindend probleem met uw slaap. Met andere woorden, zal de slaapkwaliteit van uw lijden. Je lichaam kan niet goed zuurstof circuleren. Dat is waarom het zal de neiging om meer moe voelen na het wakker. Bovendien, het is slecht voor uw huid, alsmede het de stress op je lichaam verhogen zal terwijl je slaapt, triggering meer acne in het einde. Dus, je moet slapen in een kamer met goede ventilatie zodat gezonde zuurstof verkeer binnen uw lichaam, die helpen zal om uw huid van de acne vrij.

3. Zorg ervoor dat alles is schoon voordat je slaap

Je lichaam, je kleren en je bed moeten worden schoon voordat je gaat slapen. Aangezien uw slaap als een helende mechanisme voor uw huid fungeren zal, moet u om ervoor te zorgen dat alles perfect is afgestemd op het doel van uw huid. Als u nog dragen vuile kleren tijdens uw slaap, je lichaam zal absorberen al het vuil en olie in je kleren en zal zij slecht voor de genezing van uw huid. Dus, het is zeer belangrijk om te gaan slapen met een schone lichaam, schone kleren en een schoon bed.

4. Eet sommige huidvriendelijke voedingsmiddelen vóór slaap

Als u wilt stimuleren het genezingsproces van uw huid, kun je sommige huidvriendelijke voedingsmiddelen eten voordat je slaap. Het betekent niet te nemen een hele maaltijd net voordat je slaap. Nee, het betekent slechts te nemen sommige voedingsmiddelen die kunnen helpen het genezingsproces dat in uw huid tijdens de periode van uw slaap plaatsvindt. De aanbevolen voedingsmiddelen te eten zijn appels, avocado SAP, sommige groene bladgroenten en amandelen. Opmerking: Het zal ook helpen uw spijsvertering proces.

5. Maak je geest comfortabele alvorens naar slaap te gaan

Herinner me dat dat in de staat van stress net voordat je gaat om te slapen alleen zal verstoren uw lichaam genezing tijdens uw slaap. Zorg ervoor dat u een heldere geest vóór uw slaap. Zorg ervoor dat u zich op de staat van ontspanning voordat je slaap. Op deze manier, zal u zitten kundig voor slaap goed zonder verstoringen. Vergeet niet dat de stress-vrije geest moet volledig genezen uw acne. U moet doen wat nodig is om uw geest kalm houden tijdens de periode van uw slaap.

6. vroeg wakker en omhelzen de zonsopgang

Wakker worden vroeg en ga buiten te omarmen de zonsopgang. De ochtend zuurstof en zonlicht zijn de beste voor uw huid. Het zal u helpen om te geven uw huid onmiddellijke verfrissing. Nog beter, moet u sommige oefeningen na het ontwaken in de ochtend, gewoon om te laten het zweet uit. Omarmen de dag aangezien dit een grote dag voor u zal zijn. Ook, is het aanbevolen voor u om te doen een meditatie-sessie nadat je wakker wordt.

7. Volg uw slaap met een bad

Zodra je wakker wordt uit uw slaap, vergeet dan niet te volgen met een bad. Niet vergeten dat tijdens uw slaap, uw lichaam werkt hard om te vechten gifstoffen in je lichaam en elimineren uw acne van binnen. Dus, moet het worden gereinigd nadat je wakker wordt. Niet vertragen uw bad nadat je wakker wordt. Hij zal alleen opnieuw alle giftige stoffen in je lichaam accumuleren en laat hen om te worden opnieuw opgenomen op uw huid helemaal opnieuw.

Dus, goed slapen! U zal zitten kundig voor kunt uw acne door slapen goed. Volg deze gids, en u zult nooit moeten worden bezorgd over acne in de toekomst opnieuw. Ook, is het beter voor u holistische acne oplossing systeem om te helpen u de oorzaak van uw acne behandelen toe te passen.