Acne behandeling

Hoe om uw gezicht goed wassen Schakel uw acne

Als u wilt uw acne genezen en te voorkomen dat het terugkomen opnieuw aan uw huid, je hebt te wassen je gezicht regelmatig en houd het schoon tegen vuil, olie, en bacteriën. Maar, de meeste mensen doen het in de verkeerde manier. Dus ze de neiging om hun acne in plaats van hun verdwijnen acne verergeren. Weet je, water is goed voor je huid. In feite, moet u houdt uw huid gehydrateerd van binnenuit (door het drinken van veel vers water elke dag) evenals het vers houden aan de buitenkant (door het reinigen van uw gezicht regelmatig met zoet water). Maar, met acne, wordt je gezicht zo gevoelig zijn, zelfs voor water. Dus, wanneer u water op je gezicht zet, riskeert u zal krijgen meer irritatie en meer acne als je niet het goed doen. Hier is hoe om te wassen van uw gezicht correct Schakel uw acne:

1. Volg het met een bad

Ja, hoorde je dat recht. Gewoon wassen van uw gezicht met gewoon water is niet genoeg om te elimineren acne van uw huid. Je moet volgen met een bad. Waarom moet u het doen? Dat komt omdat zonder het nemen van een bad, maakt u een soort van gebrek aan evenwicht tussen je gezicht en je lichaam, die de neiging om later uw acne verergeren. Je gezicht zal worden schoon, terwijl uw lichaam niet is. En omdat uw huid zeer gevoelig voor vele dingen is als je acne hebt, dit gebrek aan evenwicht alleen maakt uw acne erger later, vooral als u in contact met zonlicht en tal van activiteiten hebben te doen gedurende de dag. Dus, het is aanbevolen om je gezicht wassen en volg deze met een bad, of zelfs beter, kunt u het doen na het nemen van een bad.

2. je moet niet doen terwijl nog op make-up

Denk erover na. Wanneer u nog make-up op je gezicht, moet u het eerst met make-up remover verwijderen voordat u probeert om water op uw gezicht. Dat komt omdat wanneer u doet het meteen, uw make-up zal niet zitten kundig worden gewist van uw huid, die uw poriën verder zal verstoppen. Dit kan zijn slecht voor je huid later, zoals het zal zeker uw acne meer permanent maken. Dit geldt natuurlijk alleen als u van olie op basis van make-up gebruikmaakt. Make-up op basis van water is zelfs makkelijker te reinigen van uw gezicht, met alleen water. Maar, het is altijd beter om te verwijderen van uw make-up voor het wassen van uw gezicht, omdat het helpen zal om meer effectief te voorkomen dat acne.

3. gebruik een natuurlijke reinigingsmiddel

Wassen van uw gezicht alleen met gewoon water zal niet helpen u om te elimineren vuil en olie op je gezicht grondig. Bovendien, het niet zullen ook effectief in het elimineren van de bacteriën die acne op je gezicht veroorzaken. Met behulp van een natuurlijke reinigingsmiddel, zal u zitten kundig voor meer grondig wassen van je gezicht. Het resultaat zal ook zijn beter dan met behulp van gewoon water alleen. Maar, moet u voorzichtig zijn bij het kiezen van uw reinigingsmiddel. Er zijn vele merken die beweren te gebruiken van natuurlijke ingrediënten in hun reinigingsmiddelen, maar ze zijn niet 100% natuurlijk. Niet dat ze slecht voor je huid zijn, maar omdat uw huid zo gevoelig met dit soort dingen is, het is altijd beter voor u aan gebruik van volledig natuurlijke reinigingsmiddel.

4. hydrateren uw huid daarna

Wassen van uw gezicht met behulp van natuurlijke reinigingsmiddel kan gemakkelijk afvoer van uw gezicht weg van goede olie die soepel zal houden. Dat is waarom u wilt een goede vochtinbrengende crème om te voorkomen dat je gezicht droog steeds toepassen. Als u uw gezicht wassen zonder toepassing van een vochtinbrengende crème achteraf, zal je de neiging om uw huid droog gedurende de dag. En wanneer het in contact met zonlicht, uw huid zal neigen te ontwikkelen van irritatie en roodheid, evenals meer ontsteking, die waarschijnlijk meer acne op je gezicht kan ontwikkelen. Met acne, zal uw huid kijken lelijker wanneer het droog is. Dus, moet u een goede moisturizer voor je huid te houden van uw huid zacht en glad.

5. uw gezicht schoon alvorens naar bed te gaan

Het is belangrijk om uw gezicht wassen voordat het naar bed gaan, omdat wanneer u in slaap bent, uw huid haar natuurlijke helende proces dat helpen zal om te elimineren uw acne natuurlijk zal ondergaan. Door het wassen van uw gezicht bij nacht, helpt u uw huid te genezen uw acne natuurlijk door het verwijderen van overtollige olie en vuil van uw gezicht, die je poriën tijdens het genezingsproces verstoppen kan. Ook, om te stimuleren uw genezingsproces, u moet hebben genoeg slapen tijdens de dag, hebben een schoon bed en kussen, evenals schone en comfortabele kleren te dragen terwijl u slaapt.

En vergeet niet, wassen van uw gezicht alleen zal niet helpen om te genezen uw acne volledig. U moet een volledige natuurlijke systeem Schakel uw acne van binnen naar buiten toe te passen.