Acne behandeling

De verdrinking effect - als u niet denkt u dat kan genezen uw acne

Als u kan niet zwemmen, en plotseling u zijn geworpen in een pool met diep water, wat gaat u doen? U uiteraard zal paniek en je zal proberen je best om uit dat water, door het willekeurig bewegen van uw handen en benen te blijven drijven. Maar, helaas, u kan niet zwemmen, recht? Dus, wat je ook doet, u verdrinken. Op een bepaald punt, u zult het gevoel hulpeloos en gewoon niet langer de water kan vechten, dus u zult "surrender naar je eigen lot" volledig.

Dit is de verdrinking effect. Dit is wat u zult bemerken wanneer u verdrinken, vooral als je niet kunt zwemmen. Maar wat je niet realiseren is dat eerste, u bent op een pool. Er zijn een heleboel andere mensen daar, zwemmen in dezelfde groep als u. Ten tweede, het water is niet dat diep. Het wordt beschouwd als normaal voor de meeste mensen er. Ten derde, iedereen probeert om u te helpen, maar u niet erkennen hen of veel aandacht besteden aan hen. Waarom? Dat komt omdat u bent in de staat van paniek en je kunt niet denken rechte.

Het is min of meer vergelijkbaar met de ervaring die de meeste acne lijders ondervindt. Wanneer zo veel acne je gezicht aanvallen, voelt u overweldigd door hun aanwezigheid. Je voelt machteloos en u kan niets om te bepalen van de situatie. De beste manier die u kunt doen is 'this' en 'dat' behandeling willekeurig toepassen op uw huid, in de hoop dat u ten slotte van uw situatie uitstappen kunt. Maar, het nog erger. Jullie worden zelfs meer hulpeloos en angstig. Je kunt niet denken rechte.

Maar, wat de meeste acne lijders niet begrijpen is dat er zo veel mensen bereid zijn te helpen oplossen van hun probleem. Dat zijn de mensen die de zorg over u. Deze mensen willen dat u te tonen uw schoonheid aan de wereld. Maar, u houden aan hen te verwaarlozen. U houden aan de afwijzing van hun hulp. U verdrinken in je eigen wereld, in uw eigen angst. U denkt dat uw situatie hulpeloos is geworden, en u kunt het niet herstellen. Je niet gelooft dat je uw acne genezen kan.

Maar, uiteraard u bent verkeerd. Acne, ongeacht hoe ernstig het is, is te genezen. Je hoeft alleen te weten de juiste manier om het te doen. Maar, belangrijker nog, je moet houden van een open geest naar nieuwe mogelijkheden om te genezen uw acne. Zij zijn uw helpers. Zij zullen u om krijgen uit het water en bespaart u helpen. Weet je, het is onmogelijk voor u niet om te kunnen genezen uw acne, omdat acne niet uw natuurlijke staat is. Uw huid is bedoeld om te worden acne-vrij; om te worden vlekkeloos, helder en mooi.

Dus, wanneer je schijnbaar uw hoop naar heldere huid verliest, je moet onthouden dit: er zijn veel mensen in dezelfde groep als u zwemmen, en het water is niet dat diep. Er zijn tal van goede behandelingen die u gebruiken kunt om te genezen uw acne, en uw acne is eigenlijk niet dat moeilijk te verslaan. Wanneer u beginnen te verliezen uw geloof in het genezen van uw acne, gebruik deze tips om uw geloof en hoop voor heldere huid te herstellen:

1) doen niet achteloos proberen 'dit' en 'dat' behandeling zonder zorgvuldige afweging. Wijzigen van uw huidbehandeling te vaak zal alleen maar verergeren uw acne.

2) Neem een kijkje op de mensen die zorg over u: uw vrienden en familie. Neem hen niet voor verleend. Neem hun advies sierlijk.

3) Stel je de wereld vol van schoonheid voor u om te omhelzen, leed niet een wereld van duisternis die u zal houden. Denk positief over jezelf, en houden het beste van u verwacht.

4) zingen een lied van lof en dankbaarheid, voor u de gelegenheid om dankbaar voor uw schoonheid hebben gekregen.

5) Verander je levensstijl in een gezonde levensstijl.

6) gebruik een compleet natuurlijke systeem om te wissen van uw acne, in plaats van het bombarderen van uw huid met drugs en over-the-counter medicatie die ongezonde chemicaliën voor je lichaam bevatten.

7) informatie over de holistic methode om te wissen acne volledig en permanent, het wegwerken van de oorzaak van uw acne in plaats van alleen het bestrijden van de symptomen van uw acne.