Acne behandeling

7 eenvoudige manieren om uw acne irritatie en roodheid schoon

In sommige gevallen van acne ziet u zo veel roodheid en irritatie die betrekking hebben op uw huid. Het maakt uw huid er slechter dan vóór. Je zou denken dat zelfs al u acne hebt, het zou mooi als er geen roodheid en irritatie in uw huid, omdat zonder die roodheid en irritatie, uw huid er beter, ziet zelfs als je acne hebt. Nou, ja, kunt u doen. U kunt uw acne irritatie en roodheid met behulp van deze 7 eenvoudige manieren elimineren:

1. Vermijd plukken, krassen en aanraken van uw acne

Vergeet niet dat plukken, krassen en aanraken van uw acne meer roodheid in je huid kunnen verspreiden. Doe het niet. Maar het lastige deel is dat de meer irritatie die je hebt, hoe meer u zult willen raken van je gezicht. Het punt is dat u hoeft te beperken jezelf doen. Meester sommige zelfdiscipline. Als u echt nodig om te raken van je gezicht omdat er ook jeukende voor u om te dragen, dan gebruik de rug van je hand en je gezicht zachtjes aanraken.

2. Vermijd verzwarende uw acne meer met ongezonde voedingsmiddelen

Voedingsmiddelen, zoals pinda's en vlees, zal ernstig uw irritatie erger maken. Probeer het. Wanneer u irritatie in uw huid hebt, proberen te eten meer pinda's en vlees, en u zult zien wat ik bedoel. Dat zijn de voorbeelden van ongezonde voedingsmiddelen die u moet vermijden. Uw huid roodheid kan, min of meer, worden aangesloten met het voedsel dat je eet. Het is een soort van allergische reactie in uw huid. Dus, kijk uit voor verergeren uw conditie met ongezond voedsel.

3. sleep meer wanneer u meer irritatie in uw huid ziet

Dit is wat u meest nodig in deze tijd van paniek. Roodheid en irritatie kunnen aanvallen je gezicht, maar door het hebben van meer slapen, kunt u gemakkelijk hun verschijning. Dus, wat je nodig hebt is meer slapen. Blijven tot laat in de nacht is het laatste ding dat je moet doen. Het zal je huid uitdrogen en maak uw irritatie vaker. U behoefte om te slapen meer om te geven uw lichaam de nodige rust om te genezen uw conditie.

4. drink vaak vruchten- en groentesappen

In plaats van eten meer junkfood, moet u meer gezond voedsel te eten. Maar, ik aanbevelen drinken fruit en groentesappen vaak tijdens deze periode. Vergeet niet dat als u ernstige acne en ernstige roodheid ook hebt, je moet geven uw lichaam de beste voeding voor de bestrijding van de toxine binnen. Vrije radicalen moeten worden geëlimineerd uit uw lichaam om te herstellen van uw huidaandoening. De beste fruit en groentesappen die je moet drinken zijn appelsap, avocado SAP en spinazie sap.

5. Geef uw huid meer verse lucht en ochtend zonlicht

Frisse lucht en ochtend zonlicht zal geven uw huid bepaald soort herstel. Het zal u helpen om open te stellen uw poriën en maken uw huid meer stralende. Met andere woorden, kunt frisse lucht en ochtendzon onmiddellijk u verdwijnen de Roodheid en irritatie in uw huid. Dus, in de ochtend, een comfortabele kleding dragen en lopen rond de buurt voor ongeveer 30 minuten. Vervolgens, haal diep adem, sluit je ogen, kantel je hoofd naar de hemel, glimlach, rekken uw handen en omarmen het zonlicht.

6. drink meer zoet water

U wilt uw lichaam van binnen om te voorkomen dat droge huid te hydrateren. Droge huid kan echt uw acne verergeren, en het zal meer irritatie op de oppervlakte van uw huid zo goed verspreid. Door het drinken van voldoende vers water gedurende de dag, zal u zitten kundig voor houden je lichaam gehydrateerd en uw huid gehydrateerd om u maken die roodheid en irritatie verdwijnen uit uw huid te helpen.

7. oefening je lichaam

Eenvoudige oefeningen kunnen helpen u om te openen je poriën en stimuleren de bloedsomloop zuurstof, die helpen zal om uw irritatie snel verdwijnen. Enkele eenvoudige oefeningen gewoon te doen, zal de truc doen. U hoeft te doen de hele lichaam-gebouw praktijk voor dit doel, en bovendien, het is niet noodzakelijk voor u. Enkele eenvoudige oefeningen, zoals joggen, uitgevoerd en lopen om je lichaam gezond te houden. Het zal enorm helpen om uw huid gezondheid als goed te herstellen.

Dus, als u wilt om op te heffen die roodheid en irritatie in uw huid, kun je gewoon de bovenstaande tips volgen. "Maar, hoe zit de acne? Hoe kan ik elimineren het?"je kunt je afvragen. De beste methode om duidelijk weg uw acne volledig is het gebruik van een zelfhelend techniek genaamd holistische acne oplossing.