Acne behandeling

5 simpele tips to worden gelukkiger op het werk als je acne hebt

Er zijn veel volwassenen op het werk die aan chronische acnevoorwaarde, net als de tieners op school lijden. Als u een volwassene bent, en je hebt van chronische acnevoorwaarde last, zullen het gemeenschappelijk voor je depressief te voelen over uw toestand aller tijden. Deze depressie kan zelfs leiden tot lage productiviteit op het werk, die kan later leiden u uw baan te verliezen. Dus, Wees zeer voorzichtig in hoe u deze situatie omgaan. Wanneer de stress van het hebben van acne wordt gemengd met de stress van de termijnen, kunnen verschillende psychologische problemen optreden. Hier zijn 5 eenvoudige tips om worden gelukkiger op het werk als je acne hebt:

1. zo spoedig mogelijk uw werk afmaken

Uw baas zal belonen de werknemers gebaseerd op de resultaten van hun werk. Met andere woorden, als u zijn het leveren van goede werken, zal dan je baas niet overwegen afvuren u wegens uw acneprobleem. Waar het om gaat is uw productiviteit en hoe effectief u behandelen elke toewijzing van werk dat aan u is toegewezen. Dus, het is altijd beter voor u klaar bent met uw werk toewijzingen zo spoedig mogelijk. U hoeft niet de tijd om te wachten, uitstellen, uitstellen of teveel over uw acnevoorwaarde betreuren. Er is een goede carrièrepad voor u, en u niet wilt dat uw acne te krijgen in de manier om uw carrière.

2. smile zootje aan andere medewerkers

Je moet proberen om te bouwen van een gezonde relatie met andere collega's in uw werkplaats. Ja, ze zouden kunnen zeggen slechte dingen over je achter je rug, maar hebt u goede relatie met hen, ten minste zal ze niet durven te doen voor je. U zal opbouwen van deze relatie met een glimlach. Ja, je moet om te glimlachen zootje naar andere collega's. U hoeft niet bang te zijn of zij zal u negeren of verwerpen u. Doorheen de geschiedenis, lachende mensen zijn altijd beschouwd als goede mensen. Glimlach is het teken van vriendschap, die u zeker nodig om te bouwen in uw kantoor om te blijven gelukkig.

3. Houd uw acneprobleem persoonlijke

Meng natuurlijk niet je werkleven met je persoonlijke leven. Uw acneprobleem is een persoonlijk probleem. U hoeft niet te storen uw mede-werker met dit probleem. Houdt het voor jezelf. Maar, hebt u een echt goede vriend op uw werkplek, u kan uw probleem met uw vriend delen en vragen voor zijn of haar suggestie om te genezen uw acneprobleem. Maar, hoe dan ook, het is altijd beter om te houden van uw persoonlijke leven gescheiden van uw werkleven. Als het gaat om acne, al het onderzoek zelf doen, alle behandelingen van toepassing zelf, en het resultaat voor jezelf houden. Op deze manier, zal u niet lastig vallen van uw mede-werker met uw "dom" klein probleem.

4. Eet gezonder voedsel tijdens de lunch

Breng uw eigen Supervoeding in het kantoor. Als u niet drinken koffie in het kantoor cafetaria wilt, moet u onthouden van het doen het. Doe je eigen spullen tijdens de lunch. U moet gezonder voedsel voor uw huid. Dus, de peer pressure buiten beschouwing te laten. U zou willen bezoeken de cafetaria ergens, maar u kunt altijd uw eigen gezonde recept brengen in een lunchbox. Het klinkt misschien grappig, maar het is leuk om te doen. Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing als u niet kunt gezond voedsel in uw office-cafetaria vinden.

5. Blijf positief en belonen jezelf wanneer je iets bereiken

Houd een mentaliteit van positief denken in de gehele uw werkuren. Werk is natuurlijk niet altijd aangenaam. Maar, op zijn minst kun je uw optimisme tijdens uw werktijd. Het is niet moeilijk om te doen. Denk positief. En wat nog belangrijker is, u moet Beloon jezelf wanneer je iets in je werkleven bereiken. Bijvoorbeeld, wanneer je baas is prees u voor uw werk, verdient dan u een beloning. Verwen uzelf met iets moois. Ga naar een karaoke met je vrienden. Bezoek een vegetarisch restaurant. U noemt het. Heb pret met uw werk.

Deze tips kunnen je gelukkig maken in het kantoor, zelfs al u acneprobleem hebt. Maar, belangrijker nog, als u worden echt blij op kantoor wilt, je moet bereid zijn om de nodige stappen om te genezen uw acne volledig. Dit is de enige manier om te voelen echt geluk in uw kantoor.