Acne behandeling

Acne is een "risico-indicator" voor obesitas en diabetes?

Onderzoek naar het verband tussen acne en dieet is niet nieuw, maar dit artikel gaat verder en suggereert dat acne een lange termijn risico-Indicator van bepaalde ziekten is: echter, doet het niet suggereren dat acne deze ziekten op latere leeftijd veroorzaakt. In plaats daarvan, dit onderzoek suggereert dat de westerse dieet, dat speelt een grote rol in de ontwikkeling van acne in vroege leven, indien ongecontroleerd verlaten, de voortdurende consumptie van deze dezelfde voedingsmiddelen, zou uiteindelijk leiden tot meer ernstige ziekten in de toekomst.

De onderzoekers suggereren dat acne is een "zichtbare indicator" van een overactieve metabole staat waar het lichaam probeert om te reageren en verwerken van een overdaad aan calorieën; in bepaalde suiker. De studie concludeerde (en er is goed bewijs) dat deze overwerkte metabole aandoening tot ernstige lange termijn voorwaarden leidt en ziekten van het metabolisme zoals overgewicht zoals bepaald door Body Mass Index (BMI), obesitas, arteriële hypertensie, insulineresistentie, type 2 diabetes mellitus, en potentieel Alzheimer's disease, volgens de onderzoekers.

Dr Melnik en zijn collega's geadviseerd die verwijdert alle hoge glycemische voedingsmiddelen (hoge suiker foods) of elke andere voedingsmiddelen die bekend te veroorzaken een piek in insuline uit de voeding op hetzelfde moment als de behandeling van de acne met actuele huidverzorgingsproducten. Ze concludeerden dat puberteit en adolescentie is een tijd van ingrijpende metabole veranderingen. Tijdens deze periode, het lichaam produceert veel factoren die de groei en hormonen, maar het voedsel dat hoge suiker van de westerse dieet, gecombineerd met een adolescent behoefte aan meer energie en calorieën, veroorzaakt dat grote metabole stress en ontsteking in het lichaam. Acne is dus een potentiële zichtbaar indicator die dit metabole proces uit balans is.

Ten slotte, de onderzoekers aanbeveling is dat de familie arts of dermatoloog, die vaak bij de behandeling van adolescenten tijdens deze kwetsbare fase van metabolische transformatie en programmering betrokken is, niet alleen moet richten moet op de behandeling van de verschijning van acne op de huid, maar ook moet overwegen de waarde van dieet verandering of wijziging. Deze veranderingen op een dieet kunnen hebben een lange termijn voordeel voor de gezondheid van een individu.

De onderzoekers onderzocht andere acne studies die onlangs zijn gepubliceerd die een waarbij wordt gekeken hoe acne risico werd teruggebracht in Italiaanse adolescenten en jonge volwassenen die lagere Body Mass Index hadden opgenomen. Bovendien, een andere studie gemeld dat een lagere BMI is geassocieerd met lagere acne prevalentie in Taiwanese jongens en meisjes. Tijdje waargenomen een associatie tussen verhoogde BMI en acne in vrouwelijke Noorse adolescenten.

Bovendien, Britse mannelijke soldaten, ouder dan 20 jaar met acne, zijn gemeld te worden zwaarder dan die met-out acne. Andere onderzoekers onlangs aangetoond dat jonge Italiaanse mannen getroffen met acne had een hoge BMI en ook tentoongesteld insulineresistentie, die een vroeg teken van Type 2 diabetes. Daarom is een groot en groeiend lichaam van wereldwijd bewijsmateriaal, dat lijkt te steunen van de positieve correlatie tussen acne en de index van de lichaamsmassa.

Het heeft ook erkend dat een hoge BMI een belangrijke factor van het metabool syndroom is. Metabool syndroom is geassocieerd met insulineresistentie en vertegenwoordigt de symptomen van de metabole ziekten, die in de westerse wereld heersen. Dit Duitse onderzoek concludeert: door te suggereren dat acne ook tot de familie van ziekten van de westerse beschaving zoals obesitas en diabetes mellitus type 2 behoort.

Referentie: Melnik, Bodo C. (2013). Acne: risico-indicator voor verhoogde index van de lichaamsmassa en insulineresistentie. Acta Derm Venereol, 93(6), 644-9