Acne behandeling

Gezond verstand tips om het wegwerken van acne

Voorkomen van de opbouw van de olie die aan acne bijdragen kan is de eenvoudigste manier om zich te ontdoen van acne. U kunt ook beginnen met het wassen van uw gezicht twee keer per dag met zeep en warm water. Zorg ervoor dat je niet scrub je gezicht te hard met de wassen doek.

Het is belangrijk te onthouden dat je alleen kan niet scrub weg acne. In feite, kan uw gezicht met een washandje te hard schrobben eigenlijk maken de conditie slechter door irritante uw gevoelige huid en poriën. In plaats daarvan, om zich te ontdoen van acne, zorg ervoor dat u probeert te reinigen van uw gezicht zo voorzichtig mogelijk.

Wassen van uw gezicht komt in het spel met de tweede belangrijke tip om help te ontdoen van acne. Zorg altijd ervoor dat je gezicht wassen, en doen een goede baan van het, als je thuis van het werk als uw werk u in nauw contact met olie zet. Dergelijke "vette" banen omvatten werkt in een fastfood restaurant of gas station, bijvoorbeeld.

En om dezelfde reden, zorg ervoor dat je gezicht wassen goed nadat u hebt uitgeoefend!

Een derde geheime tip om zich te ontdoen van acne is het verzorgen wanneer u bepaalde toiletartikelen. Bijvoorbeeld, wanneer u hair sprays of gels toepast, kunnen ze verstoppen de poriën en acne houden als uw nummer een probleem als je niet ze correct gebruiken. Toepassen zonder angst, probeer te houden hen weg van je gezicht.

Ongeacht haarproducten die u gebruikt, moet u om uw haar te wassen vaak genoeg te houden olie weg, vooral als je lang haar die uw gezicht op een regelmatige basis raakt.

Een andere manier om te helpen u om zich te ontdoen van acne is voorzichtig over wat je op je gezicht in termen van make-up of zonnebrandcrème. Als u make-up of zonnebrandcrème dragen, is het essentieel om ervoor te zorgen dat u alleen gebruik maken van producten die zijn duidelijk gemarkeerd met de volgende labels: "olie-vrij," "noncomedogenic," of "nonacnegenic."

In het eenvoudige Engels betekenen deze termen de make-up of zonnebrandcrème zal niet verstoppen of blokkeren uw poriën en op die manier bijdragen aan acne. En als het gaat om make-up, geen kwestie wat het is en hoe veilig het is voor uw huid, het is van cruciaal belang voor u om de extra tijd voordat u je gezicht wassen te nemen uit alle van uw make-up.

Om zich te ontdoen van acne, overwegen kunt u met behulp van speciale over-the-counter geneesmiddelen, balsems of zalven. Uw apotheek of supermarkt waarschijnlijk heeft vele over-the-counter lotions en crèmes met salicylzuur of benzoylperoxide, die helpen kunnen om te voorkomen dat acne en duidelijk omhoog op hetzelfde moment. Voordat u op slechts een regelen, moet je proberen om te experimenteren met hen om te zien die helpt de beste.

Echter niet gebruiken een van hen tenzij u de instructies precies. Wat nog belangrijker is, moet u niet meer van een dosis dan u verondersteld om in één keer te gebruiken. Dus zorg ervoor dat de etiketten te lezen en volg de instructies. Anders, kon de geneeskunde opdrogen van uw huid en uw huid voelen en kijken erger.