Acne behandeling

Werkt tea tree olie voor acne?

Hoewel ik slechts één individu, wilde ik doen een case-studie van 30 dagen om te zien hoe mijn huid zou reageren op 100% tea tree olie. Na het starten van de studie, vond ik dat ik kreeg slechte resultaten met een 100%-oplossing, en overgeschakeld naar een 5%-oplossing, waar 95% van de oplossing was water.

Study #1. Onverdunde Tea Tree olie.

Vanaf study #1 ontving ik verschrikkelijk resultaten. Ik brak uit in cystic acne, en irritatie en droogte had! Deze bijwerkingen worden vaak geassocieerd met benzoyl peroxyde, en ervan uitgaande dat de latere, ik wilde om te verdunnen van de tea tree olie om te zien als deze bijwerkingen niet langer zou optreden.

Onthoud, gedurende deze hele studie, ik ben hidratatie, en na alle goede aanbevelingen om ervoor te zorgen dat dit een gecontroleerde studie is. Ik vastbesloten dat een onverdunde oplossing uiterst ineffectief is voor de behandeling van acne, en eigenlijk leiden meer problemen tot zal dan als u moest gewoon niets bij allen te gebruiken.

Studie #2. 5% tea Tree olie.

Ik heb gelezen dat u kunt tea tree olie in een vervoerder olie verdunde, maar om de studie meer overtuigend, ik wilde om water te gebruiken. Water is minder van een variabele, omdat we weten dat water is goed om te zetten op uw huid.

In de tweede studie vond ik dat 5% tea tree olie absoluut geen bijwerkingen veroorzaakt. De oplossing was verwaterd, en daarom, zij niet zo sterk als een geur hebben, noch heeft het mijn huid verbranden, of elke andere negatieve bijwerkingen veroorzaken.

Heeft mijn huid opruimen?

Helaas, nee. Als ik bleef de studie van de 5%-oplossing, bleef ik breakout.

Definitieve gedachten.

Ik ben gekomen tot de eenvoudige conclusie dat tea tree olie niet een effectieve behandeling van acne is, gebruikt in een concentratie. Hoewel ik veel kritiek op mijn studie ontvangen zal, weet dat dit slechts één studie is, en uw resultaten kunnen verschillen.

Wat werkt voor mij niet werkt voor mij mei of mei niet werkzaamheden voor u. Dit is de wereld van acne, waar er zijn vele oplossingen die kunnen ons om onze gewenste resultaten te bereiken.

Je bent hier omdat u met acne worstelt, en ik ben er geweest. Met 8 jaar duidelijk huid, afgezien van wanneer ik doe deze studies, het is mijn doel om te helpen iedereen die kan ik ontdoen van hun acne.

Begrijpen dat mijn studie uiteindelijk hier is om enkel dat te doen: mijn review met u delen, en al dan niet ik denk iets is effectief. Vanuit mijn studie, kan ik definitief zeggen om te voorkomen dat tea tree olie.