Acne behandeling

Hoe te verminderen roodheid van Pukkels

Puistjes te behandelen is niet leuk, vooral wanneer het heeft roodheid. En hoe te verminderen roodheid van puistjes is heel moeilijk. Gelukkig, zijn er tips die kunnen helpen u te ontdoen van puistjes vooral de Roodheid van het.

De volgende zijn dingen die u gebruiken kunt om te verminderen roodheid van puistjes. Zij kunnen gemakkelijk worden gevonden op uw keuken of zelfs op uw tuin. En deze dingen zijn veilig om te gebruiken met geen bijwerkingen. We zijn met behulp van de componenten ervan door die natuurlijke en kunstmatige chemische componenten niet zijn. Laten we dit begonnen.

Yoghurt

-Yoghurt is een goede roodheid reducer van Pukkels omdat het heeft het zuurgehalte dat bestrijdt de bacteriën die de vorming van puistjes veroorzaakt en verlichten van roodheid.

-Zorg ervoor dat u een yoghurt zijn gebruikt. Met uw yoghurt, gelden de yoghurt overal in het gezicht met name het gebied waar er puistjes. Laat de yoghurt gedurende vijf minuten. Na vijf minuten, je gezicht met warm water te wassen.

Aloë Vera

-Een aloë vera heeft haar componenten die uitstekend zijn in het verminderen de Roodheid van puistjes. Het heeft een "samentrekkend" ingrediënt evenals antibacteriële eigenschappen dat bestrijdt de bacteriën die de oorzaak van het puistje besmet te raken. Het heeft een anti-inflammatoire onderdeel dat de zwelling van het puistje vermindert.

-Knippen de Aloë vera en vervolgens krijgen de gel van binnenuit.

-Bij nacht, de gel van toepassing op het getroffen gebied waar er puistjes.

-Laat de gel voor overnachting. Wanneer je wakker in de ochtend, spoel de Aloë vera.

Ijsblokjes

-Toepassing van een koud kompres op de site verlicht de Roodheid en zwelling. Het vermindert de ontsteking, alsmede de pijn gevoeld.

-Krijg ijsblokjes in uw diepvriezer en bedek het met een schone handdoek. Het ijs pack toepassen op het getroffen gebied en laat het verblijf voor een of twee minuten.

-Voorzorg: Laat niet het ijs direct contact met uw huid premieaffaires te ontvangen voor het uw huidcellen verwonden kan. Bovendien, laat niet de Duw het pakijs over het puistje want u per ongeluk het puistje prikken misschien en dingen slechter zal maken.

Tandpasta

-Tandpasta is heel gebruikelijk bij het verminderen van roodheid van puistje. Tandpasta opdroogt de site voorkomen olie om te accumuleren. Dit zal leiden tot het genezingsproces van het puistje.

-Zorg ervoor dat de tandpasta die u gebruikt is niet gel-gebaseerd.

-Het toepassen van de tandpasta voordat het naar bed gaan. Wanneer je wakker, genezing wassen je gezicht en je merken zal dat de ontsteking is afgenomen, dat tot snelle leiden zal.

Komkommer sap

-Komkommer is een keuze in het verminderen de Roodheid van het puistje. Er wordt gezegd te zijn een uitstekend middel voor de huid problemen met name to pukkels. Het SAP van de komkommer is verantwoordelijk bij de afsluiting van de open poriën waardoor een klomp dat tot een andere puistje formatie leiden zal.

-Het sap uittreksel uit de komkommer en toepassen op je gezicht. Laat het extract voor tien tot vijftien minuten.

-Wassen je gezicht met warm water.

Dat zijn enkele home remedies over hoe te verminderen roodheid van puistjes. Natuurlijk, zal deze vormen van genoegdoening ook werken hebt u goede huid hygiëne. De remedies gaan hand in hand met goede huidverzorging. Als u geen zorg van uw huid terwijl het doen van de remedies, werken het niet omdat u zijn alleen verslaan het doel. Dus, zorg ervoor dat u van uw huid verzorgen om te voorkomen dat verdere uitbraken. En je moet altijd onthouden dat voorkomen beter dan genezen is.