Acne behandeling

Hoe om acne te behandelen natuurlijk?

Acne - Acne verschijnt niet alleen op het gezicht maar ook op andere delen van het lichaam, zoals de kin en het voorhoofd, evenals de achterkant. Dus hoe om volledig te ontdoen van acne zonder schade aan onze huid en gezondheid? In de volgende sectie, zullen we delen met u hoe te behandelen acne met natuurlijke materialen.

Behandeling acne met behulp van eigeel

Eigeel hebben een heleboel voedingsstoffen voor de huid, met name vitamine A, waarin retinoïden die helpen het aantal huidcellen geproduceerd aanpassen, en daarmee te voorkomen dat verstopping poriën. Vitamine A bevat ook 13 - cis - retinol die helpt reguleren olie en voorkomt dat bacteriën. Eigeel van toepassing op je gezicht voor ongeveer 15 minuten en goed, te reinigen uw huid voelt glad en vers.

Behandeling van Acne met behulp van ijs

Het klinkt misschien vreemd, maar is één van de efficiënte manieren om te verwijderen dode huidcellen, vuil en olie bevriezen je poriën. Wikkel ijs in een handdoek en ga naar massage je gezicht voor ongeveer 10 minuten en spoel af met koud water om te helpen schoon het vuil. Tot slot, toepassing toner om reiniging proces te voltooien.

Behandeling van acne met knoflook

2 teentjes knoflook verpletteren, dan wrijf het op de huid van de acne voor 5-10 minuten. Het zal helpen de acne plek laten leeglopen. Maar neem niet te lang omdat dit kan uw huid verbranden.

Behandeling van acne met behulp van pepermunt

Muntblaadjes bevatten anti-inflammatoire olie, die effectief is in het verminderen van de rode zwelling van acne. U kunt muntblaadjes verpletteren en toepassen op het gezicht voor 15 minuten, tenslotte spoelen met koud water. Deze methode kan vaak worden gebruikt, zoals het niet schadelijk is voor uw huid.

Behandeling van acne gebruik van honing

Honing is een natuurlijke antibacteriële stof, zodat het kan worden gebruikt voor gezichtshuid zorg evenals dode huid cel verwijderen. Als je acne hebt en u wilt mooie verschijnen op de volgende dag, enkel een weinig schar van honing van toepassing op de acne vlekken, dan laat het drogen natuurlijk 's nachts. De volgende dag, de acne worden aanzienlijk kleiner of zelfs verdwijnen. U kunt het gebruik van honing als een huid zorg masker: honing op uw gezicht van toepassing voor ongeveer een uur, en u zal worden verbaasd over hoe goed uw huid voelt.

Behandeling van acne met behulp van tandpasta

Als er geen honing in het huis, kunt u tandpasta. U moet echter rekening mee dat de tandpasta wit moet en mag geen gel bevatten. Net schar op acne's nachts ziet u een significant effect.

Behandeling van acne met behulp van citroensap

Citroensap kan worden gebruikt in plaats van toner voor natuurlijke acne skin care. Voor 15 minuten schoon vuil, olie en dode huidcellen op het gezicht helpen zal van citroensap toepassing op je gezicht. Echter, gebruik het niet vaak omdat citroen zeer zuur is, dat uw huid gevoelig voor zonlicht kan maken. Alleen van toepassing wanneer dat nodig is.

Behandeling van acne met behulp van bruine suiker

Tijdens het zwemmen met warm water, zullen je poriën uitbreiden. Gebruik bruine suiker om je gezicht massage zal helpen wassen van het vuil, dode huidcellen en olie die uw poriën verstoppen, waardoor uw huid zal worden soepeler en meer vernieuwd. Nochtans, doen dit alleen 3 - 4 keer per maand; het kan anders maken de huid meer vette en de acne verergeren.

Behandeling van acne met behulp van eiwitten

Niet alleen heeft wel het effect van uw huid verstevigende, eiwit helpt ook bij het verwijderen van de olie-laag. Geslagen ei wit van toepassing op het gezicht gedurende 15-20 minuten, uw huid zal voel me geweldig daarna.