Acne behandeling

Acne zelfgemaakte rechtsmiddelen

Een van de eerste dingen die mensen beschouwen als ze acne hebben is om naar de dokter gaan en proberen te behandelen het die manier. Wat de meeste mensen niet realiseren is dat er een heleboel zelfgemaakte rechtsmiddelen die kunnen behandelen acne. Vaak tijden, deze zijn veel goedkoper dan de dure antibiotica die de artsen voorschrijven. Wat nog belangrijker is, wel, deze zelfgemaakte rechtsmiddelen zijn gemakkelijker op de huid en zijn zeer eenvoudig te maken. Typisch, ze zijn gewoon dingen die zijn gevonden rond het huis. Voordat je een dure recept, probeert u een van deze acne zelfgemaakte rechtsmiddelen.

Neem oranje schillen en grind met een kleine hoeveelheid water. U wilt krijgen een pasta van deze slijpen. Als het slijpen heeft geleid tot een pasta, moet u het toepassen op en rond de puistjes op je gezicht.

Nemen Grondnotenolie en meng het met een gelijke hoeveelheid van limoensap. Het moet vers uit de kalk, niet in een fles gekocht worden geperst. Neem dit mengsel en breng het op je gezicht. Laat het ongeveer vijftien minuten en daarna wassen het af. Dagelijkse toepassing helpt voorkomen dat de vorming van mee-eters en puistjes.

Neem een paar druppels van tea tree etherische olie en toe te passen op de getroffen gebieden met een katoenen bal. Niet wrijven, hoewel, omdat die leiden de acne tot zal te krijgen geïrriteerd.

Nemen van vers gesneden knoflook en wrijf het op het getroffen gebied vlak voor het naar bed gaan. De geur is sterk, dus doen het goed voordat bed het maakt dus het heeft niet iedereen last. Het opdroogt de acne volledig.

Meng maïzena met azijn zodat u een pasta krijgen. Gips het mengsel op de gebieden die worden beïnvloed door acne voor 15 tot 30 minuten, afhankelijk van de ernst. Gebruik een washandje en warm water, zachtjes verwijderen de plakken. Dit zal zich te ontdoen van mee-eters.

Combineren een ei-wit met een theelepel vers citroensap. Toepassen op je gezicht als een masker en wacht twintig minuten. Met behulp van warm water, spoel het masker. Dit helpt duidelijk omhoog te verwijderen van de olie van de huid.

Inname van een komkommer peel (natte kant naar boven), wrijf het op je gezicht waar de acne is en laat het voor de nacht. Slapen met het daar en in de ochtend, neem een douche om duidelijk weg. Dit is een zeker remedie voor acne.

Er zijn zo veel zelfgemaakte rechtsmiddelen te behandelen en genezen acne dat mensen hele boeken over het hebben geschreven. Echter, deze zijn enkele bekende remedies. Op het einde vereist gezonde huid hebben met respect behandelen. Wassen met veilige zepen en maskers gebruiken om zich te ontdoen van dode huid en oliën. Handhaving van een gezonde huid is de beste manier om acne te behandelen.