Acne behandeling

Hoe om zich te ontdoen van acne - 3 stappen om te ontruimen huid

Zitten u? Heb je nergens anders te wenden tot? Mijn naam is Taylor Thompson, en ik worstelde met acne voor het grootste deel van mijn leven. Gelukkig, kon ik de code te kraken!

Vandaag, wil ik delen met u de 3 eenvoudige dingen die u doen elke dag starten kunt, zodat je kunt eindelijk eens de prachtige teint die u verdient.

Het grote nieuws is vandaag, dit gaat werken voor iedereen, en voor elk huidtype! De sleutel zal worden te volgen alles precies zoals het geschreven staat, en je gaat om geweldige resultaten te krijgen.

Vergeet niet, je alleen maar uit dit wat je erin steekt. Als u niet met mijn programma stroken, gaat het in uw gebrek aan resultaten weergeven.

#1. 2,5% benzoylperoxide gebruiken

Het eerste wat dat je gaat te willen kijken voor is een product met 2,5% benzoylperoxide. Proactiv, Daniel Kern en Equate alle bevatten de juiste procent van benzoyl peroxyde, en moet u kiezen uit een van deze 3 producten.

Hoewel er andere producten met hogere/lagere concentraties van b.p. zijn, het bewezen dat 2,5% het meest effectieve percentage is voor het wegwerken van acne laesies.

#2. Krijg een vochtinbrengende crème en Jojoba-olie gebruiken.

Nu dat je duidelijke krijgt, gaat je te willen om er zeker van te zijn dat u een goede vochtinbrengende crème. Dit gaat als essentieel voor uw succes, als het vermijden van deze stap kan resulteren in droge, schilferige en rode huid. Helaas, deze zijn alle voorkomende bijwerkingen als u niet goed hydrateren.

Veel mensen vragen me: "hoe vaak moet ik hydrateren, en wanneer moet ik?" Het beste antwoord op dat is om te doen zo vaak aangezien u zou houden, en zeker doen na de laatste stap van een huidverzorging die u op.

Om kruid dingen, adviseren ik ook toevoegend een daling van jojoba-olie, zoals dit zal natuurlijk vocht aan uw huid brengen! Ik adviseer het hoogst!

#3. Start drinkwater!

Tot slot, als wilt verwijderen vervelende toxines uit je lichaam, je moet echt beginnen drinkwater. De meeste mensen krijgen duidelijker net door deze stap te volgen! Vermijd vervelende frisdrank, '' energy drinks '', enz, en zul je zeker merken het verschil in uw teint!

Aan de som van al omhoog:

Als u krijgen een prachtige teint wilt, zul je wilt zeker gaan gebruiken een goede acne behandeling systeem.

Ik adviseer gebruikend 2,5% benzoylperoxide, hidratatie, en het drinken van veel water. Hierdoor consequent zal zeker laten u toe om de teint die u verdient.