Acne behandeling

Zou u uw rug acne kunnen veroorzaken? Ontdek welke oorzaken terug acne

Wat zijn de oorzaken uw rug Acne?

Meestal, acne begint op het gezicht, maar zoals het verergert het kan worden weergegeven op onze rug als goed. Echter, aan de andere kant, er zijn een heleboel mensen die meestal lijden achteracne, zoals ik voor vele jaren. Niet iedereen lijden aan acne puistjes overal anders zal hebben, maar het is nog steeds een mogelijkheid. Dus, wat zou kunnen worden veroorzaakt door uw rug acne?

De meerderheid van de verwarring komt uit veel te veel theorieën over dit en dat de beklaagde achter terug acne. Allermeest naar de tijd is het ons die wordt veroorzaakt door onze acne, helaas. We misschien niet beseffen het maar enkele dagelijkse routines van ons zijn echt verslechtering en onze acne veroorzaken.

Hier zullen we praten over enkele brede oorzaken die leiden bij het ontstaan van acne, en directe u, zodat u kunt voorkomen dat toekomstige breakouts van nu af aan.

U macht zitten causaal uw rug Acne

Overactieve vetklieren:

De sebaceous klieren worden de olieproducerende klieren in onze huid. Buitensporige oprichting van oliën klompen onze poriën en oorzaken opbouwen van bacteriën die vervolgens leidt tot acne uitbraken. Terug acne wordt veroorzaakt door vrijwel exact dezelfde redenen als gezicht acne omdat sebaceous klieren aanwezig zijn over het hele lichaam met uitzondering van palm en zolen. Het is dus heel belangrijk passende olie om controle te houden van onze huid door het vermijden van Vette make-up en andere producten op onze huid.

Goede hygiëne:

Slechte hygiëne kan vaak worden wat de oorzaken van acne op de rug. Het is essentieel dat dagelijkse douches om deze poriën schoon te houden. Zweten is groot, het helpt schoon uit de poriën, maar waardoor het zweet te drogen en zitten op het oppervlak skins zal doen uw huid veel schade. Zijn zeer belangrijk dat grote hygiëne. Zorg ervoor dat neem een douche dagelijks met name direct na uit te werken. Schone kleding is ook een factor in het behoud van hygiëne, met inbegrip van wijzigen uw lakens en schone kleren dragen. Het klinkt niet als veel, maar deze kleine maatregelen zou nuttig zijn bij de preventie van of verslechtering van puistjes op de achterkant.

Plukken en aanraken van de Acne laesies:

Dit werkelijk is nooit raadzaam, maar zijn ook een van de moeilijkste dingen om te doen niet wanneer we een grote puistje die hebben is gewoon bedelen om aandacht. De meesten van ons bezitten een slechte gewoonte van plukken, popping en raken hun acne. U moet niet op bijna elke manier spelen met uw acne.

Wanneer we een puistje squeeze irriteren we de huid, waardoor de huid te langer duren om te genezen zelf en in veel gevallen, geef een litteken achter later. Vermijd popping, knijpen en puistjes zoveel mogelijk plukken.