Acne behandeling

Doen deze terug acne oorzaken zinvol?

Het is echt moeilijk om te zien precies wat de rug acne oorzaken zijn geweest. Acne beschikt niet over een kristalheldere oorzaken tot nu toe. De onderzoekers en ook de artsen niet in een positie om te leren de precieze reden voor de wanorde geweest. Toch zijn er een paar variabelen die leiden u tot zal te krijgen naar voren gebogen aan het ontwikkelen van acne rond de rug gebied.

Verhoogde androgeen graad:

Specialisten denken dat androgeen bedragen verhoogd kan eigenlijk functioneren als belangrijkste bron van rug acne. Androgenen zullen de geslachtshormonen die voornamelijk door mannen kunnen worden vervaardigd. Een klein niveau van het hormoon bestaat ook in meisjes. Je lichaam kan hen deze hormonen die resulteert in de oprichting van natuurlijke olie. Deze olie (talg) verzamelt in de openingen van de haarwortels, meestal in het gezicht gebied en terug. De talg in extra veroorzaakt de teelt van bacteriën die resulteert in de rijping van rug acne.

De artsen moedigen hun patiënten om te zetten in een lichte tot matige lichaamsbeweging aan hun eigen dagelijkse routine. Oefening evenals lichaamsbeweging zijn erkend om te openen de poriën van het lichaam die helpen bij het reinigen van de huid. Perspirationing helpt het hele lichaam om afscheiden uit afvalmaterialen die beschermt uw huid van verschillende soorten ziekten met inbegrip van terug acne.

Wanneer je zweet je lichaam wordt gewist en de huid reinigt, maar je hebt om te controleren of om een douche te vegen weg al het vuil die is gegroeid in de tijd in uw huid te nemen.

Overgenomen oorzaken:

Sommige studies voorgesteld dat puistjes in de rug zou kunnen worden bewerkstelligd door genetische defect. De mensen waarvan de ouders hebben meegemaakt van acne vóór zijn vatbaar voor het ontwikkelen van de stoornis. Nog, er is absoluut geen bewijs met betrekking tot de erfelijke transmissie van achteracne. Het is een zeer goede index wel, er is niet een moet echter worden verstoord met een van je ouders zijn niet hun schuld hetzij.

Levensmiddelen:

Gebakken voedsel evenals het dieet verzadigd in de glycemische index kan ook worden beschouwd als een van de belangrijkste oorzaken van acne terug. Hoge glycemische index dieet betekent de voedingsmiddelen die rijk aan suiker zijn. Een goed voorbeeld van levensmiddelen die een heleboel suiker hebben zijn wit aardappel, wit brood, koekjes, enz. Afgezien van dat, kan de mensen die warme (kruidig) voedsel hebben ook worden naar voren gebogen aan het groeien van de "stoornis".

Degenen die een evenwichtige voeding bezitten zijn niet zo gevoelig voor het produceren van acne. Upping van uw dagelijkse waterverbruik, met lage glycemische vermindert index voedingsmiddelen, en passende persoonlijke hygiëne de mogelijkheid van het kweken van deze huidproblemen. Nog, u zult nooit in staat zijn om er zeker van dat na de richtingen u volkomen houden zal uit de buurt van groeiende sommige puistjes.

Overmatige transpiratie:

Perspirationing, na de uitoefening of de intense fysieke actie, is het beste voor de huid en ook het lichaam. Maar te veel zweet kan gevaarlijk zijn voor het lichaam. Het is gesuggereerd dat u net schoon uw zweet indien mogelijk uitgeschakeld omdat bacteriën waarschijnlijk hun groei in zo'n omgeving zal stimuleren. Hier is precies waarom de individuen met grote hygiënische Staten terug acne zijn veel minder waarschijnlijk groeien. Normaal gesproken binnen dertig minuten werken groot zweet is het optimale tijdstip om te douchen.