Acne behandeling

De top zeven oorzaken van volwassen achteracne

Meestal geeft als resultaat de ronde leeftijd 30, in het geval je tiener acne hebt gehad. Ik begrijp, het is klote. Deze gebeurtenis wordt meestal ervaren door elke 1 in 5 meisjes tussen de leeftijden van 25 en 40. Hier terug een paar verklaringen voor waarom zou u worden geconfronteerd met volwassen acne en een paar gedachten over wat u over het kunt doen.

1. hormonale onbalans

Terug acne in meisjes zal een paar weken of dagen vóór het begin van de periode verergeren. Dit kan te wijten zijn aan de toegenomen hoeveelheden van hormonen in de bloedstroom rond die tijd. Menopauze brengt in tijden bovendien puistjes en acne terug.

Hoge niveaus van testosteron bij mannen triggers bovendien terug acne. Die kunnen de reden dat u ziet vaak individuen die lift gewichten die nemen veel van medicijnen die testosteron naar de bloedbaan toevoegen zal worden beïnvloed door dit.

2. zorgen en spanning

In hedendaagse levensstijl is vermijden van spanning en spanning een uitdaging op zich. Wetenschappers hebben ontdekt een correlatie tussen stress en acne flareups. Druk geeft de geest om hogere niveaus van de hormonen 'androgenen' en 'cortisol', die het stimuleren van de sebaceous klieren om te produceren toegenomen hoeveelheden van oliën, waardoor verstopping poriën en huid ziekten met inbegrip van terug acne veroorzaken.

Met de mogelijkheid om controle van uw tarieven van druk is gewoon een andere prachtige strategie om achteracne verwijderen in het huis snel als het is iets die u kunt beginnen met commandant van nu en u hoeft niet te wachten dagen om een behandeling te beginnen nemen invloed in uw huid. Enkele manieren die ik heb dit natuurlijk gedaan zal worden om te mediteren voor een paar minuten per dag ook te doen een korte yoga routine. Het doet echt wonderen voor uw huid en algemeen welzijn.

3. dieet

Onze voeding is vandaag samengesteld uit alle soorten hormoon-verrijkte producten, die dit een onbalans in onze standaard hormoon bedragen veroorzaakt. Overweeg alle die vlees samen met andere producten die kunnen worden gegoten met voedingssupplement en abnormale verbindingen te veroorzaken om te worden groter, langer en beter smaken.

Zoete, zuivel product, en een heleboel chocolade inslikken kan ook leiden tot acne op het gezicht gebied en terug. Het is omdat hogere consumptie van deze voedingsmiddelen kan ervoor zorgen dat een gebrek aan evenwicht in het lichaam die leiden tot breakouts. Het is niet heel veel dat chocolade wordt veroorzaakt door uw rug acne, maar de piek in de bloedsuikerspiegel bij het lichaam het gooien in een gebrek aan evenwicht.

4. genetica

In het geval het wordt uitgevoerd in uw familie, voorbereiden om de last van de acne. Het is vaak ontdekte dat individuen die een bloedverwant die heeft terug acne is genetisch vatbaar voor het ontwikkelen, en het ook via volwassenheid blijven misschien. Maar dit betekent niet dat je moet hebben puistjes op je rug voor eeuwig. Er zijn verschillende natuurlijke terug acnebehandelingen die voor mensen, afgezien van genetica of leeftijd werken.

5. bijwerkingen van Drugs

U kan worden veroorzaakt door uw acne onbewust vanwege sommige geneeskunde uw rekening. Als u veronderstellen een bepaalde medicatie reizen uw acne of maakt het slechter, vraag doorlopen van de bijwerkingen van de medicatie, en wanneer de acne zeker een van hen is, uw arts om u indien mogelijk een afzonderlijke medicijnen voorschrijven.

Er zijn tal van drugs die zouden kunnen acne veroorzaken in sommige individuen. Het is niet een echt gemeenschappelijk complicatie, maar het kan optreden. Één meer manier om te leren als dat drugs of voedingssupplement breakouts is struikelen zou worden om te weten wanneer u begon opnieuw krijgen van acne, of stoppen met het nemen van het krijgen van een paar weken daarna om terug op het om te zien of die wordt veroorzaakt door puistjes te vormen.

6. niet gediagnosticeerd medische aandoeningen

Soms, is volwassen achteracne vanwege een inherente medische complicatie. Verzekeren dat uw arts voortdurend kiest juiste geschiedenis van uw tekenen en symptomen. Nadat de ziekte is gediagnostiseerd en behandeling is begonnen, afneemt de acne regelmatig.

Dit geldt ook voor het voedsel dat je eet of dranken die u op een regelmatige basis hebt. Opnemen dat, moet je je voelt dat er iets unieks is zodra u het in uw lichaam waardoor uw rug acne naarmate de tijd vordert te vinden als het de dader plaatsen en vieren uw oog voort uw huid.

7. kunstmatige huidproducten

Make-up producten, olieachtige lotions en smeermiddelen die olie gebaseerde zal leiden tot de verstopping van de poriën die reizen acne. Consequent Zie de labels in de koopwaar die u koopt. Er zeker van zijn dat zij zijn olie-vrije, niet-acnegenic, en niet-comedogeen. Dit zal helpen open poriën en peeling de huid.