Acne behandeling

Vermijden en elimineren van puistjes in de schaamstreek na het scheren

Om beter te begrijpen waarom puistjes en/of een acne pauze-outs na het scheren optreden, wij zullen bieden voor u een korte uitleg; in het algemeen, verwijst een puistje naar een verstopping van de haarzakjes die uiteindelijk leidt tot een rode, pijnlijke hobbel. Deze bulten kunnen overal optreden op het lichaam; echter, zijn most likely om te verschijnen op het gezicht, terug, oksel, Lies en andere plaatsen op het lichaam die zijn geschoren.

Om te vermijden en elimineren uw lijden puistjes in de schaamstreek na het scheren, bieden hieronder we u de volgende suggesties:

Hoe te vermijden puistjes in de schaamstreek na het scheren.

Om te voorkomen puistjes na het scheren in schaamstreek wordt voorgesteld om het gebruik van een goede scheermes (één van topkwaliteit) evenals een scheren crème of lotion. De liesstreek moet worden geschoren als minder als mogelijk en u vermijden moet te veel druk uit te oefenen en/of uitsnijden van jezelf tijdens het scheren. Deze factoren zijn bekend te veroorzaken schade aan de haarzakjes die in ruil daarvoor in een puistje en/of break-out van acne resulteren kan.

De beste manier om te voorkomen dat puistjes in de schaamstreek na het scheren is niet scheren. Er zijn een aantal crèmes op de markt die kan worden gebruikt voor het verwijderen van haren en veel vrouwen kiezen om hun haren verwijderd door wassende of chirurgische procedure.

Voor verdere informatie over bikini waxing of chirurgische ontharing, wordt voorgesteld om een contact opnemen met een medewerker haar verwijdering in uw omgeving. U kunt ook nader onderzoek online en vragen degenen die reeds het proces voor hun advies, waarschuwingen en suggesties hebben ondergaan.

Hoe op te heffen puistjes in de schaamstreek na het scheren.

Om te elimineren uw ervaring met puistjes in de schaamstreek na het scheren, is het voorgesteld om te scheren in dezelfde richting die u haar groeit; Daarom, Vermijd het scheren in de tegenovergestelde richting. Dit zal verminderen de hoeveelheid schade die uw scheermes om uw haarzakjes kan veroorzaken.

Ook, na het scheren van toepassing een benzoylperoxide of salicylzuur gel op de geschoren gebied als een toner. Dit zal hulp bij het sluiten je poriën en voorkomen puistjes en/of acne pauze-outs voordat ze beginnen.

Remedie voor puistjes in de schaamstreek voor mannen en vrouwen na het scheren.

Puistjes en/of acne pauze-outs die zich na het scheren voordoen worden vaak aangeduid als "scheermes hobbels." Om te genezen puistjes in de schaamstreek voor mannen en vrouwen na het scheren, bieden wij u de volgende suggesties:

1. de beste manier om te genezen van pukkels van scheren is om te stoppen met scheren. Als deze optie niet door u gewenste is en scheren moet optreden, raden we u een elektrisch scheerapparaat.

2. als een traditionele scheermesje wordt gebruikt, wij hebben voorgesteld de volgende; nemen van een warme douche voordat scheren, met behulp van een dikke scheren crème of lotion, te voorkomen dat zich uitstrekt van de huid tijdens het scheren en na het scheren, toepassing een koude, vochtige doek op het gebied gedurende ten minste vijf minuten.

3. voor de behandeling van puistjes en/of acne pauze-outs na het scheren, gebruik van producten die lidocaïne of zinkbacitracine bevatten. Deze ingrediënten kunnen worden gevonden in een aantal na scheert en staan bekend om te voorkomen jeuk en irritatie. Dit zal verminderen de kans op haarzakjes wordt verder beschadigd uit de krabben.

Als u oncontroleerbare puistjes en/of acne pauze-outs na het scheren ondervindt en niet de optie van niet scheren zou overwegen, zijn er farmaceutische producten op de markt die kan worden gebruikt. Deze geneesmiddelen moeten worden voorgeschreven door een arts; Daarom wordt voorgesteld om een dermatoloog te raadplegen. Hij of zij zal zitten kundig voor uw opties te bespreken en zorgen voor verder inzicht in de behandeling van uw aandoening.