Acne behandeling

Wat iedereen moet weten over acne

Ook bekend als Acne Vulgaris acne, het is een ontstekingsziekte of huidaandoening waarbij de sebaceous klieren van de huid; gekenmerkt door papules, puisten of comedones. Acne is een term dermatologen (huid specialisten) of huid deskundigen gebruik verstaan verstopte poriën, puistjes en brokken of cysten die een persoon hebben op het gezicht, nek, schouders, rug, borst en de bovenarmen.

Volgens de American Academy of Dermatology is acne de meest voorkomende huidaandoening in de Verenigde Staten. Het treedt op wanneer de olie-afscheidende klieren in de huid zijn verstopt en besmet of ontstoken. Acne beïnvloedt de olieklieren van de huid, en deze klieren afscheiden een olieachtige stof bekend als talg.

In dit artikel gaan we kijken naar wat acne is en de types van acne. Ook zult u krijgen om te weten wat de oorzaken van acne en de behandelingen een aannemen kan om zich te ontdoen van het.

Wat is acne?

Tieners tijdens de puberteit zijn meer kans om te lijden aan acne. Studies tonen aan dat ongeveer 85% van mensen tussen de leeftijden van 12-25 acne op een bepaald punt in hun leven hebben gehad.

Jongens en meisjes in hun tienerjaren willen weten hoe ze kunnen hun acne genezen en eindigen de verlegenheid die zij in het openbaar worden geconfronteerd.

Het is ieders wens om ontdoen van hun acne en krijg een duidelijker uitziende huid dat ze trots op kunnen zijn.

Het is bekend dat tieners zijn niet de enigen die lijden aan deze huidaandoening, volwassenen ook kunnen genieten van het uiterlijk van puistje op hun huid. Zelfs volwassenen in hun 40 's is bekend dat ook hebben deze huidaandoening.

Er zijn vele types van acne en geen is bekend om zijn leven bedreigt. Echter, hoe meer ernstig uw acne is, des te waarschijnlijker het is om te vertrekken een negatieve verschijning op uw huid of gezicht, waardoor je met littekens.

Acne beïnvloedt zowel jongens als meisjes even, maar er zijn enkele onderscheidende verschillen. Mannen in hun vroege leeftijd zijn meer vatbaar voor op lange termijn ernstige acne hebben maar vrouwen aan de andere kant kunnen ervaring intermitterende acne vanwege hun cosmetica gebruik en hun hormonale veranderingen.

Soorten puistjes

Whiteheads

Mee-eters

Papules

Puisten

Knobbeltjes

Cysten

Wat veroorzaakt Acne?

Hoewel het is bekend dat acne heeft gevolgen voor tieners tijdens de puberteit en volwassenen, er is niemand bekend factor die over het uiterlijk van acne op de huid brengt - niemand is helemaal zeker. Maar deskundigen er zijn een aantal factoren die acne geloven veroorzaken, met inbegrip van

Hormonen

Stijging van de androgene niveaus

Genetica

Sommige medicijnen

Dieet hoog in suiker en melkproducten

Zware of geoliede cosmetica gebruiken

Overmatige schurende zuivering

Milieu irriterende stoffen

Zware schrobben van huid

Hoe is Acne behandeld?

Acne kan worden behandeld door het gebruik van producten die beschikbaar zijn bij uw lokale drogisterij of met behulp van over-the-counter cosmetica. Echter, voor een ernstig geval van acne, wordt het geadviseerd dat u Raadpleeg een arts of een specialist huid voor behandelingsopties.

Acne wordt behandeld met het doel van het houden van olie en vuil uit de poriën en vermindering van ontsteking.

Er zijn een heleboel producten en behandelingen die er die kan worden gebruikt om te voorkomen puistjes en mee-eters. De behandeling begint meestal met het toepassen van producten die benzoylperoxide op de getroffen gebieden van de huid.

Echter, als door het gebruik van benzoylperoxide, u effectieve wijzigingen niet opmerkt, dan antibiotica medicijnen kunnen ook worden gebruikt; hetzij toegepast op de huid, of uw zorgverzekeraar voorschrijven een moeten worden genomen door de mond.

Een andere bekende behandeling is het gebruik van huid crème of gel met Tretinoïne (Retin-A).

How to get rid van Acne

Wassen je gezicht twee keer per dag met een zachte zeep.

Veranderen uw wassen doek elke dag (omdat bacteriën zijn bekend om te groeien op vochtige doek).

Schone handen te houden. Wassen hen regelmatig en raak je gezicht onnodig.

NIET squeeze, pick, kras, of wrijf je huid. Knijpen ze vertrekt littekens op je gezicht.

Oefening meer regelmatig.

Vermijd hete keukens.

Niet je gezicht op je handen rusten.

Degenen met lange haren moeten shampoo hen ten minste twee keer per week.

Je haar van het gezicht af stylen

Hoewel het is niet bekend dat sommige voedingsmiddelen veroorzaken acne, de meerderheid van de mensen heb gevonden zijn er sommige voedsel dat ze eten dat hun acne verergeren. Nochtans houden een record van het voedsel dat je eet en vermijd die voedsel waardoor uw acne te verschijnen.

Weet dat we allemaal anders en uniek op onze eigen manier zijn, sommige droge huid hebben en anderen olieachtige huid hebben. Wat kon maken John acne hebt, misschien Jane hebben haar niet maken. Ik drink of dieet hoog in suiker consumeren vandaag en de volgende ochtend die ik wakker met puistje op mijn voorhoofd. Maar u zou niet zulk een situatie ervaren - uw zaak kan afwijken. Dus weet wat uw puistje of acne veroorzaakt en doe je best om ze te vermijden. Weten wat werkt voor u en stick it.

Ik denk dat dit artikel heeft erop gewezen wat nuttige informatie over acne en hoe te ontdoen van het. Heb je een acnebehandeling van uw eigen om te delen? Wat maakt je een duidelijker, gloeiende huid hebben? Aandeel in de commentaren. Vergeet niet om dit bericht te delen met je vrienden.