Acne behandeling

Terug acne in tieners en volwassenen

Terug acne kan worden zere, lelijke en pijnlijke ziekte voor zowel mannen als vrouwen. Het is iets die zal uw aandacht behoeven als u niet dat het wilt werd vervelend en verder ongemak veroorzaken.

Er zijn enkele fundamentele stappen die u kunt nemen om het behandelen van puistjes op je rug, maar we moeten eerst begrijpen wat veroorzaakt achteracne. Twee hoofdoorzaken zijn hormoon onbalans en toxines.

Hormoon onbalans

Terug acne ook bekend als bacne wordt veroorzaakt door overactive sebaceous klieren op de achterkant. Het verschijnt meestal tijdens de puberteit en in iemands volwassen jaren kan duren.

Hormoon onevenwichtigheden kunnen worden veroorzaakt door:

• geslachtshormonen, zoals progestagenen, oestrogenen en testosteron

• insuline hormonen

• chemische stoffen die worden geproduceerd door het lichaam in tijden van ziekte en stress.

Hormonale veranderingen kunnen stimuleren de productie van olie in de huid die is gevoelig voor verwijde poriën en acne voorkomen. Ontstoken of geïrriteerde poriën bijdragen tot de vorming van whiteheads of mee-eters die in puistjes veranderen.

Toxines

Ongezonde voedingsmiddelen samengesteld uit chemische stoffen, conserveermiddelen en andere additieven opbouw van toxines in het lichaam. Wanneer het lichaam wordt verbruikt met dergelijke chemische stoffen die het kan reageren en toxines kan op de huid oppervlakte en weergegeven op verschillende delen van het lichaam zoals je rug. Voedsel met bovenmatige niveaus van insuline in de bloedsomloop leiden tot een hormonale cascade en verhoging van de niveaus van androgenen in je lichaam die tot de groei van cellen porie-verstoppingen en overactieve olie klier activiteit leiden kan. Het is het beste te maken van sommige dieetveranderingen en vervangen van ongezonde voedingsmiddelen met een lage glycemische dieet waarin groenten, granen, bonen en fruit om te gaan met achteracne.

Toenemende wateropname is een andere manier om huid gehydrateerd te houden en te ontdoen van interne toxines.

Puistjes op je rug wissen natuurlijk

Stap 1

Allereerst goed schoonmaken uw rug elke dag. Zachtjes bladeren je rug terwijl in de douche of bad door met behulp van en loofah of schurende spons.

Stap 2

Vermijd littekens en niet knijp je acne vlekken ongeacht hoe verleidelijk het ook is

Stap 3

Ga naar het strand en dompelen je lichaam in zout water gedurende 10 minuten en zitten in de zon gedurende 10 minuten drogen uit de puistjes. Als alternatief kun je 3 theelepels zee zout in een kopje of kom, en een half kopje heet water. Meng de twee ingrediënten samen en breng het mengsel direct op de puistjes gedurende 10 minuten met een wattenstaafje. Herhaal elke dag totdat het zit of puistjes verdwijnt.

Stap 4

Wijzig de pH of alkaliteit niveaus van uw huid door het mengen en spuiten uw rug met enerzijds appel cider azijn en enerzijds gefilterd drinkwater na weergegeven: en laat het drogen. Dit is gekend te hebben fantastische resultaten op rug acne. Een andere actuele huid zorg behandeling is tea tree olie. Het is het beste toe te passen na een douche, terwijl er een heleboel stream in de badkamer is aangezien dit de huid poriën openstellen zal. Laat het 's nachts en u zou moeten opmerken dat de ontsteking verminderen aanzienlijk door de volgende dag.

Stap 5

Dagelijkse netheid is belangrijk omdat het helpen verminderen van de opeenhoping van oliën op de huid. Het vermijden van strakke kleding en materialen die irriteren en veroorzaken extra acne breakouts.