Acne behandeling

Get rid of acnelittekens met huismiddeltjes

Meeste gevallen van acne zijn gemeld bij tieners. Dit betekent echter niet dat als een volwassene u acne Gratis maakt. Zelfgemaakte acne litteken verwijdering vermindert de ontsierende gevolgen van acne. Deze oplossingen bieden een optie tegen acnelittekens die zowel toegankelijk als betaalbaar is.

De beschikbare opties voor verwijdering van acnelittekens leiden tot verschillende resultaten. Enkele remedies zijn tasking in hun toepassing en hun resultaten zijn minimaal. De reputatie van deze rechtsmiddelen is meestal over overdreven. Anderen beloven mythische resultaten die zeer verwarrend zijn voor de eindgebruikers kunnen. Gelukkig, zijn er opties krijgt u tastbare resultaten. Enkele remedies bieden u snelle, praktische en effectieve resultaten.

Meeste zelfgemaakte ingrediënten voor het verwijderen acnelittekens zijn beschikbaar in de meeste keukens. Deze zelfgemaakte rechtsmiddelen zijn vrij van het schadelijke toxische effecten van industriële ingrediënten. De extracten gebruikt in deze remedies bieden essentiële helende oplossingen voor de lelijke littekens.

Citrus gebaseerde Remedies

Het citroenzuur zuur aanwezig in groenten en fruit is zeer essentieel voor de getroffen plekken te verlichten. SAP van citroenzuur vruchten kan worden toegepast op het gezicht of de huid. Dit kan worden links op de huid tijdens de nacht en gespoeld uit de volgende ochtend. Als je houden deze routine kunt u uw littekens verschoten en hebben uw roodheid van de huid afgezwakt.

Citroensap is een veel voorkeur voor de zorgbehoeften van uw huid. Citroensap heeft al lange tijd gebruikt voor omstandigheden waarin de behandeling van de vlekken, acne litteken en leeftijd vlekken. Citroensap toe te passen op de huid verbetert de elasticiteit van uw huid terwijl tegelijkertijd de verbetering van de teint en huid toon. Dit zuur kan de huid effectief te steriliseren en kraampjes bacteriële infectie die de verspreiding van acne puistjes versnelt.

Citroensap heeft een rustgevende en verfrissend effect wanneer toegepast op de huid. Het SAP fungeert ook als een natuurlijke toner en reinigingsmiddel vooral wanneer links op de huid 's nachts. Wenst u een natuurlijke verstevigende effect, is het ook raadzaam om te vertrekken een schijfje citroen op uw huid 's nachts.

Tomaten zijn ook rijk aan vitamine A en C reserves. Vitamine C belemmert de afscheiding van talg, die verantwoordelijk is voor de bevordering van acne breakouts. Dragen van een tomaat pulp masker 's nachts kan acnelittekens verdwijnen.

Deze vitamines profiteren uw huid door verjongen en vertragen het verouderingsproces effect. De tomaat therapie moet ruim de tijd voordat de gevolgen ervan kunnen instellen in. Het is noodzakelijk om een huidverzorging routine regelmatig om een effect de verfraaiing van huid.

Citroen sap Toner - deze rijke bron van vitamine helpt om zich te ontdoen van vrije radicalen van uw huid. De krachtige zure inhoud van citroensap stimuleert de cel regeneratie en helpt bij het vervangen van dode huidcellen. Herstellen van de beschadigde huid versnelt de groei van nieuwe huid.