Acne behandeling

De uiteinden van de schoonheid die zal u stralen

Nou, hebt je besloten om in schoonheid. Mooie spannend, eh? Nou, met uitzondering van het feit dat er zoveel technieken zijn en producten die dat u geen hebt idee waar te beginnen. Maak je geen zorgen, omdat schoonheid tips hier zijn! Hieronder staan enkele tips die u helpen zullen zodat kunt u een succesvolle schoonheid regime.

Om te helpen uw eyeliner hele dag duren, breng een dunne laag van oogschaduw in een bijpassende kleur over de bovenkant van het. Meeste eyeliners hebben de neiging te vervagen of uitvoeren gedurende de dag. Dit geldt met name voor olie-gebaseerde eyeliner potloden. U kunt dit probleem voorkomen door borstelen van een laag van overeenkomende oogschaduw rechtstreeks over de bovenkant van de eyeliner met een dunne make-up borstel. Dit helpt te stellen zodat het hele dag op zijn plaats blijft.

Wanneer u zich voor het eerst wakker in de ochtend moet u zich laten verwennen. De beste manier om te beginnen uw dag uit op de rechter voet is de tijd om de borstel je haar, je gezicht wassen en poetsen van uw tanden te nemen. Niet vergeten uw eigen behoeften als u wilt blijven mooi.

In plaats van valse wimpers die ergens tijdens de dag vallen kunnen toe te passen, gebruik een wimper krultang. Een wimper krultang zal je wimpers krullen omhoog en weg van het oog, maken van uw ogen groter weergeven. Zorg ervoor dat u de krultang vóór toepassing van mascara, of je moet toepassen.

Borstel ter verbetering van de gezondheid van uw huid, uw huid met een zachte borstel vóór het nemen van een douche. Dit helpt uw huid te hydrateren en stimuleert uw olie-klieren. Gebruik een cirkelvormige beweging rond alle gebieden van je lichaam, kop tot teen. Neem uw douche dan normaal.

Pepermuntolie en gezuiverde en die van gefiltreerd water maken je eigen mondwater neen-alcohol gebruiken. Voeg een enkele druppel pepermuntolie voor elke ounce van het gebruikte water. Begin door te koken het water en de olie druppels in een keramische of een container Pyrex maatregel. Voeg vervolgens langzaam het kokende water naar de container. Gebruik een schone doek te dekken van de monding van de container, dan laat het mengsel afkoelen. Giet in een schone fles en strak het kapje. Nu heb je een natuurlijke, alcohol gratis mondwater!

Grote poriën op het eerste gezicht zijn een veelvoorkomend probleem en kunnen worden geholpen. Leeftijd en genetica zijn de oorzaak van grote poriën en er is een manier om te helpen hen te verkleinen, gaat u naar de dermatoloog of spa. U kunt er een microdermabrasie behandeling die zachtjes zal verwijderen van de bovenste laag van dode huid en verkleinen van de porie ontvangen.

Nadat u lippenstift zetten, een vinger in je mond en dan langzaam schuift u het uit. Dit is een effectieve manier om te voorkomen dat elke lippenstift dat omhoog binnen uw mond beëindigde van het krijgen op uw tanden terwijl het verlaten van de lippenstift op de buitenkant van uw mond onaangeroerd.

Nu, niet u zich beter voelt na het lezen van al deze tips? Dat was een heleboel informatie door te lezen, maar ten minste nu weet je wat te doen en waar te beginnen met uw schoonheid regime. Plus, u kunt altijd komen terug aan de bovenstaande lijst van tips als u bent vergeten.