Acne behandeling

Acnebehandeling - natuurlijke remedies en kuren

De natuurlijke manieren om te genezen acne snel:

Er zijn veel concepten die verband houden met acne voortvloeien. In feite, acne is een huid probleem dat zich als gevolg van overmatige productie van sebum in reactie voordoet op spanning of een aandoening die veroorzaakt verhoogde olieproductie van de sebaceous klieren in de huid aanwezig.

Acne kan worden meer omslachtig of frustrerend als het houdt op prolifererende. Veel mensen die lijden kan bovendien ook gebrek aan vertrouwen in hen alleen vanwege die vervelende puistjes op hun gezicht en nek voelen. Dus, hier ik raden u aan iets wat u niet kunt over de toonbank vinden omdat dit buiten de verbeelding valt. Ja! Nu ga ik vertellen u sommige snelle en natuurlijke behandelingen voor acne. Ze zal niet alleen helpen verlichten uw puistjes, maar ook aan uw huid gloed zal kloppen.

Acne optreedt als gevolg van verstopte poriën in als gevolg van overtollige talg en de blokkade is wat de ideale omgeving biedt voor de bacteriën zit diep in de poriën. Ons doel is dus om te helpen deze poriën open blijven. Bovendien is er een uiteindelijke behoefte om te wissen van de acne bacteriën genaamd Propionibacterium acnes.

Hier presenteer ik sommige natuurlijke behandelingen voor acne en hoe te genezen het naar behoren.

1. Drink veel water:

Water wordt beschouwd als de meest belangrijke inhoud van ons lichaam. Het verhoogt de afboekingsmethode mechanisme in ons lichaam en de toxinen wegspoelt diep van onze weefsels. Daarom is het altijd gezegd dat watergehalte in onze voeding meer dan enige andere nutriënten ook moet zijn. We moet, daarom, meer dan 10 glazen water per dag drinken. Dit kan helpen bloed verwijderen van vuil en toxines uit poriën van de huid. Ook onderhoudt de natuurlijke Toon van de huid en maakt het gloeien.

2. Eet vitamine A rijke groenten en fruit:

Wist u dat vitamine A handig is voor het herstellen van huidcellen? Het helpt de huid te wijzigen en te handhaven van de natuurlijke uitstraling van de huid. Als er vitamine A tekort is, onze huid niet overleven, omdat het niet in staat om te herstellen goed is. Daarom heeft onderzocht dat vitamine A-rijk voedsel zoals wortelen eten kan helpen voldoen aan de deficiëntie.

3. Aloë Vera voor uw puistjes:

Ik denk dat het de beste bewezen natuurlijke remedie voor de huid. Het is goed-gekend voor het doden van bacteriën en vermindering van ontsteking. Dus, toepassen verse Aloë Vera dagelijks op uw huid als een masker. Wacht enkele minuten het totdat het wordt gedroogd. Daarna wassen je gezicht. Je voelt het verschil.

4. Toepassing honing maskers minstens eenmaal per week:

Honing masker moet twee keer in een week worden toegepast. Het is een natuurlijke remedie. Als honing als een antibacteriële agent fungeert, wast het weg alle bacteriën uit de verstopte poriën. Meer dan dat, het voegt gloed en maakt u ziet er prachtig. Afgezien van dat honing kan verminderen roodheid van uw puistjes omdat het fungeert als een anti-inflammatoire agent als goed.

5. Multivitaminen:

Acne is iets waarin wordt gewezen op een gebeurtenis verkeerd gebeurt in je lichaam. Huid is in principe afhankelijk van dieet. Dus, is het noodzakelijk om te zorgen voor de gezondheid door middel van goede voeding die rijk is aan mineralen en vitaminen. Vitamine A, C en E zijn vooral nodig voor u frisse gloeiende huid. Deze kunnen alleen worden verkregen door middel van vers fruit en rauwe groenten. Dus, voorkomen dat room-rijk en vette voedingsmiddelen. Start op het nemen van rauwe groenten en fruit in plaats van Franse branden en gebak. Dit zal u strijd tegen acne helpen.