Acne behandeling

De geheimen van succesvolle acnebehandeling

Een correcte behandelingsplan voor Acne

Voor het grootste deel home behandelingen werkt perfect op bevredigende wijze voor mee-eters en whiteheads. De meeste drogisterijen zal zitten kundig voor u te voorzien van geschikt crèmes die beginnen zal om te gaan met hen. Deze behandelingen bevatten deze normalerwijze ook benzoylperoxide die klinkt alsof het moet bleekmiddel je haar! Het belangrijke punt is te volharden met een verstandige regime. Ook zou het verstandig om te beoordelen uw dieet.

De volgende suggesties zijn bewezen om te helpen:

1. Probeer niet te worden paranoïde over het houden van de ontstoken gebieden vlekkeloos. Wassen als je omhoog en weer voor het slapengaan is meer dan genoeg.

2. Wanneer wassen Gebruik water en zeep en zacht met jezelf. Schrobben zal niet helpen en dreigt te doen meer kwaad dan goed.

3. De verleiding te knijpen van mee-eters en vlekken kan worden overweldigend maar weerstaan als voor alles wat je waard bent! Het maakt de zaken nog erger.

4. Sommige cosmetica kunnen heel vette en het is beter om te voorkomen dat deze. Het is altijd een veilige weddenschap om te kiezen voor die op basis van water.

5. Altijd gaan naar bed hebben verwijderd alle uw maken omhoog.

6. Sommige mensen hebben droge huid die lijkt haaks op ook lijden aan acne die over het algemeen het gevolg is van teveel olie in de huid. Desalniettemin gebruiken alleen een watergedragen sussend hier om te helpen.

7. Probeer te oefenen vaak. Dit zal verbeteren van uw omloop en maak u zich beter voelt. Douche of bad daarna zodat het zweet niet droog op uw lichaam en verdere irritatie aan uw acne veroorzaken.

8. Handhaven van je haar en houd het schoon en uit je gezicht.

Ongeduld in dezen is begrijpelijk maar behandelingen in het algemeen drie tot vier maanden duren om te werken. Voor meer ernstige gevallen kan het langer duren. U arts raadplegen voor het beste advies.

Typische recept acnebehandelingen zijn:-

Azelaic zuur

Actueel Anti-biotica

Actuele retinoïden

Antibiotica tabletten

Waar er is een heleboel pijn en bredere lichaam dekking kan het nodig zijn om te zien een dermatoloog en een voedingsdeskundige. In zeer slecht gevallen van acne infectie kan een arts behandelingen in combinatie gebruiken. Voor vrouwen kan het soms helpen om te beschikken over enige vorm van hormoontherapie.Natuurlijk u wilt de medicijnen om te werken in dagen, maar de realiteit is dat het duurt een paar maanden. Just hang binnen daar en houden de behandeling en medicatie toe te passen.

Met betrekking tot dieet is het verstandig om de inname van levensmiddelen die hoge niveaus van olie en vet bevatten te verminderen. Er is geen behoefte om te doen zonder deze volledig maar je moet eten ze slechts af en toe nogal dat dagelijks. Consumeren in plaats daarvan de voedingsmiddelen die als reinigingsmiddel zoals Groenen - met name sla- en veel vezel rijk voedsel fungeren. Er is geen gebrek aan advies over dit op het Internet, dus een beetje van gericht onderzoek van een grote beloning profiteren zal.

Niet verliezen hart. Het is heel gemakkelijk om in de spiegel kijken elke ochtend en toestaan dat wat je ziet u aan de diepten van wanhoop drijven. Maar dat zou verkeerd zijn. Er is altijd hoop en zelfs een reis naar de drug winkel om een praatje met de apotheker zal u aanmoedigen. Deze dingen kunnen worden overwonnen.