Acne behandeling

Hoe behandelen achteracne - versloeg die vervelende puistjes met deze tips!

Opgroeien, hebben de meesten van ons gehad onder ogen zien dat verschrikkelijke moment in ons leven waar we een uitbraak van puistjes op onze gezichten zouden zo nu en dan krijgen. Hoewel dit een ongemakkelijk en natuurlijke onderdeel van een tiener leven, wat nog erger is wanneer we de dezelfde puistjes op onze rug zien. Deze puistjes zijn niet schadelijk, maar ze maken dingen ongemakkelijk voor ons. Uw shirt opstijgen op een strand tegenover vreemden of voor uw vrienden kan worden je ergste nachtmerrie uitkomen. Wat maakt de dingen erger is dat deze puistjes Maak je wilt jeuken uw rug aller tijden. Afgezien van de "waarom mij!?" vraag, een van de vele vragen die u kan denken over zou waarschijnlijk worden betreffende hoe om terug acne te behandelen.

Om te beginnen Maak je geen zorgen over terug acne. Het is volkomen natuurlijk en veel mensen hebben acne op hun rug. Sommigen van ons krijgen deze op onze gezichten en anderen krijgen op hun rug. Laat deze krijgen u niet, want de meer je stress uit over dit, hoe slechter u waarschijnlijk bent te voelen. Je bent geweldig als je bent en er niets mis met uw huid of met u is. Maak hiervan uw mantra. Om te kijken of voel me geweldig moet u echt wel vertrouwen over jezelf. Hebt u ooit opgemerkt dat positieve mensen zelden ooit gezondheidskwesties hebben? Vergelijk zulke mensen met mensen die hele tijd zijn gestrest. U zou zien dat de laatstgenoemde groep altijd puistjes en slechte huid krijgt. Dus, als je uw lichaam dat u love it vertellen, het zou hou van je terug en genezen zelf. Het gezegde "als jij, dus zal je oogsten" kunnen niet worden ieder waarachtiger in dergelijke gevallen.

Nu, kijk naar uw levensstijl. Ben jij iemand die dranken drank en eet junkfood alle tijd? Zijn hun tijden wanneer u om het even wat niet eten helemaal? Zo ja, bent u waarschijnlijk te lijden aan rug acne als gevolg van deze reden. Degenen onder u die het in deze categorie moeten stoppen met nadenken over hoe te behandelen achteracne en geconfronteerd met de hand liggende: u wellicht pukkels van de soort op je gezicht, ook, en dat is volledig te wijten aan slechte voedingskeuzes. Schoonmaken van uw dieet en oefening opnemen, zou eiwitten (in de vorm van rundvlees, kip en vis) en gezonde koolhydraten (in de vorm van zemelen brood, melk, gezond fruit en groenten) helpen.

Soms krijgen mensen met gezonde levensstijlen terug acne ook. Dit is meestal als gevolg van vervuiling. Onze huid poriën verstopt raken als gevolg van rook, smog en zweet. Als u woont in een stad waar hoge niveaus van vervuiling verzorgen van uw huid door het grondig reinigen. Gebruik een loofah te schrobben van je rug grondig, maar voorzichtig. Als je naar de sportschool (of zelfs als u niet) maken gebruik van een sauna. Sauna's echt helpen open je poriën en douchen meteen nadat u gaan naar de douche zou een geweldig idee. Dergelijke grondige reiniging van de huid zou sterk minimaliseren uw kansen op het krijgen van terug acne.

Veel mensen willen pronken met hun lichaam in de lente of de zomers en dus, ze dragen strakke shirtjes en dergelijke meer. Hoewel er niets mis met willen pronken met je harde werk, is een van de redenen waardoor u achteracne wellicht dat je strakke shirtjes te vaak dragen. Net als ons, onze huid nodig heeft om te 'ademen' ook maar strakke kleren blokkeren de poriën van de huid die leidt tot de achteracne. Niet maak er een gewoonte te dragen strakke kleding en als je echt wilt om te pronken met je lichaam dragen tanktoppen omdat ze ziet er geweldig uit en je minder waarschijnlijk bent om puistjes op de achterkant.

De meeste mensen op zoek naar antwoorden over hoe om terug acne te behandelen maar zij begrijpen niet een eenvoudige factor: om te krijgen waar ze willen fysiek, ze hun lichaam moeten houden. Denk aan het deze manier: als u een baan die je echt niet wil hebt, ongeacht hoeveel u krijgen betaald, u gaat een moeilijke tijd doen van uw werk worden geconfronteerd en u zou negatief over alles. Dit zou een negatieve invloed op je leven als een geheel, recht hebben? U zou chagrijnig, geërgerd en prikkelbaar de hele tijd en dat zou laten zien in verschillende aspecten van uw leven (relaties, vriendschappen, uw financiële situatie en dergelijke).

Ook wanneer u fouten in je lichaam vindt, zou je geest overtuigen uw lichaam dat er iets mis mee is. Uw lichaam zou het vrijkomen van hormonen (stresshormonen) die eigenlijk achteracne (en andere kwesties) zou veroorzaken. Vandaar, hou altijd uw huid en uiterlijk en je bent waarschijnlijk positieve veranderingen te zien.