Acne behandeling

Home remedies voor bacne welk zowaar werkzaamheden

Het is soort van een traditie voor de meesten van ons naar de dokter op het geringste probleem geworden. Bacne is niets voor u zorgen over, want u van het ontdoen kunt met behulp van een paar home remedies voor bacne en door te gaan voor een meer natuurlijke benadering. Maak niet de fout van de uitgaven tonnen geld op antibiotica, arts van afspraken, medicijnen en dergelijke. Wilt u echt worden besteding van de rest van je leven zorgen te hoeven maken over welke geneeskunde u kunt nemen om zich te ontdoen van bacne en piekeren over wat voor soort behandeling bacne u zijn nodig? Medicinale behandelingen zijn tijdelijk en u willen om te gaan met de oorzaak van bacne zodat u nooit moet het opnieuw ervaren.

Dus wat is de oorzaak van bacne? Geloof het of niet de oorzaak is eenvoudig: het is u. Bent u één van die mensen die de neiging om te kijken naar zijn/haar rug elke dag? U elke ochtend wakker en slaap elke nacht na het vinden van fouten in uw huid en op je lichaam? Bent u altijd zorgen te maken over hoe je het bekijkt? De meesten van ons neigen te zijn die manier en wanneer u probeert om te vinden van fouten met je lichaam, ook al kunnen er geen, uw lichaam zal reageren op uw negativiteit en het zal u tonen wat u zoekt: negatieve resultaten. Dit zou worden in de vorm van bacne, acne, zits en iets erger nog, misschien. Wat u hoeft te doen is om te werken op uw gevoel van eigenwaarde en uw vertrouwen. Erop vertrouwen over uw lichaam omdat het meer van je hou gevoel voor het, hoe sneller het kan genezen zelf en de mindere de kansen van u getting bacne in de nabije toekomst. U moet trainen om te reinigen uw lichaam en gedachten van binnen eerste uw holistische systeem. Accepteren van uw lichaam, zoals het is en stoppen met het vinden van fouten.

Nu, als je iemand die al bacne bent, zou u kunnen om zich te ontdoen van het sneller doordat positief over je lichaam. U wilt om zich te ontdoen van de toxines die acne veroorzaken. Deze toxines moeten een stopcontact en de poriën in uw lichaam handelen als kleine afzetmogelijkheden voor deze toxines. Je te ontdoen van giftige stoffen in de vorm van zweet van je huid. Echter, als u iemand wie een sport urenlang in de zon en in de buitenlucht bent speelt, u zijn waarschijnlijk zweten een veel meer dan u zou mogen als u wilt om zich te ontdoen van bacne. Dit klompen van de poriën en meer zweet irriteert deze poriën en de huid waardoor je bacne. Hier is wat u kunt doen in het geval bent u nadenken over hoe om zich te ontdoen van bacne: een vrije shirt houden zodat u wijzigen kunt als je voor te lang speelt. Drink veel water, zodat u van giftige stoffen in de vorm van urine ook ontdoen kunt. Hoe meer je moet plassen, de meer gifstoffen u zijn het wegwerken van. Ervoor zorgen dat uw kleren grondig gewassen zijn en douche voordat u uw shirt wijzigt en wat meer spelen. Het is nooit een goed idee om te dragen het dezelfde shirt te lang omdat die uw huid zal beïnvloeden. U kon zelfs spelen zonder een shirt op maar zelfs te veel zon bacne kan veroorzaken.

Een van de beste home remedies voor bacne is zeezout. U kunt deze krijgen in een supermarkt. Na u douche, meng wat zeezout in warm water en doe het mengsel in een sproeier. Deze toepassen op uw rug en laat het opdrogen op zijn eigen. Raak je rug niet nadat u dit hebt gedaan omdat u wilt dat het zout te zinken in je rug. Het zout zou helpen verschrompelen omhoog de bacne puistjes. Veel mensen hebben gebruikt deze methode om zich te ontdoen van acne terug.

U kunt zeep en lichaam gels gebruiken om zich te ontdoen van het ook. Deze op een loofah toepassen en scrub ze op je rug maar u kan ook uw eigen scrub: Meng sommige haver in warm water totdat het wordt pasty en deze toepassen op uw rug voor een paar uur.

Deze middelen zijn natuurlijke en ze helpen te ontdoen van achteracne binnen een paar weken-voor goed! Dus, ga dan voor natuurlijke bacne treatment(s) eerder dan het kopen van medicijnen voor jezelf. Je zou veel beter af en de resultaten zijn waarschijnlijk ook meer permanente.