Acne behandeling

Ontdoen van bacne - maken deze nieuwe gezonde gewoonten en te ontdoen van acne terug

De meesten van ons de neiging om de minuut we een paar puistjes op onze rug zien paniek en we beginnen onze jacht op de beste dermatoloog of crèmes en geneesmiddelen die ons zou helpen te ontdoen van bacne. Zeker, deze jongens zijn deskundigen in wat ze doen en crèmes en medicijnen kunnen werken maar hier is iets wat je moet overwegen eerste: u zou besteden een heleboel geld op tijdelijke bacne behandelingen. Waarom niet gaan voor methoden die zou helpen dat je te ontdoen van acne terug volledig? Ga voor iets natuurlijk omdat dit langer duren zou en zij zou ook een stuk goedkoper.

Voor degenen onder u mannen en vrouwen die lang haar hebben, wassen uw haar grondig om de twee dagen of zo. U hoeft niet te shampoo het dagelijks, maar zorg ervoor dat het is schoon door stromend water door het om zich te ontdoen van stof, vuil en stof deeltjes. Aangezien bacne als gevolg van irritatie van de huid op de rug die u je haar schoon te houden optreedt wilt omdat haar dreigt te irriteren de huid op je rug. Hoewel het zou zijn een goed idee om uw haar knippen in de zomers, als u willen zou houden van lang haar bij dergelijke weer, dan overwegen koppelverkoop zodat het je rug niet raken.

Delen ook, niet je kleren met iedereen (vooral in de zomer). Wanneer u uw kleren met uw vrienden en familie delen, ongeacht hoe grondig je kleren kunnen zijn gewassen, bent u waarschijnlijk te krijgen beïnvloed door de kiemen die nog steeds op/in de kleren. Je weet nooit of wel of niet de microscopische kiemen volledig waren weggewassen. Waarom helemaal een risico nemen?

Terwijl de hygiëne en de netheid belangrijke aspecten die u moet overwegen om te minimaliseren uw kansen op het krijgen van bacne zijn, ook aandacht besteden aan de detergentia, zepen en shampoo/conditioners die u gebruiken. Deze producten bestaan uit chemische stoffen die kunnen uw huid beïnvloeden en de olie-klieren op uw huid waardoor deze zou produceren talg die leiden bacne tot zou verergeren. Ga voor anti-bacteriële zeep of kruiden degenen. Toegegeven, er is geen manier om ervoor te zorgen dat deze niet bestaan uit bacne-veroorzakende chemicaliën, maar het zou veiliger om deze producten te gebruiken. Immers, zou de reputatie van bedrijven die deze producten maken afhankelijk van de aard van de producten die zij produceren. Dus kansen zijn dat detergentia, zepen en shampoo geproduceerd door deze bedrijven zou veel beter zijn voor je huid.

Wassen van je rug is een goed idee, maar overdrijf het niet omdat dit de huid ook irriteren kan. Gebruik geen scrub of zeep op je rug meer dan twee keer per dag. Neem een douche zonder gebruik te maken van zepen en struikvegetaties als u moet. Als u graag uw rug hydrateren, moet u dat doen nadat u een douche nemen en het zou wenselijk zijn als u dit 's nachts doen. Dit zou twee voordelen hebben: eerst van alles wat je zou hebben overladen en gereinigd je rug van materiaal dat blokkeert de poriën van u terug en ten tweede, u zou worden blootgesteld aan minder stof en vuil wanneer in uw kamer slapen 's nachts. Zorg ervoor dat u douche als je wakker te zodat kunt u het verwijderen van de lotion die poriën van je rug blokkeren kan wanneer u stap uit (als je niet douche).

Voor degenen onder u die, helaas, al hebben bacne, gebruik van appel cider azijn om zich te ontdoen van het. Dit is natuurlijk en er wordt gezegd te zijn zeer effectief in het wegwerken van bacne ook. Gebruik een katoenen wad of een katoenen bal te passen de azijn. Zelfs witte azijn zou doen. Nogmaals, zorg ervoor dat deze voor het slapen omdat ze echt kunnen ruiken toepassen.

Vergeet niet, uw huid is een afspiegeling is van hoe goed u zorg voor uw lichaam. Hou uw huid en lichaam als u wilt om zich te ontdoen van acne terug. Worden positief over uw leven en de gezondheid. Positieve denkers hebben altijd duidelijk en foutloos huid. Uw lichaam en geest kunnen voelen wat je over jezelf voelt en ze krijgt u alleen de resultaten die u wilt bent u positief over jezelf.