Acne behandeling

Welke oorzaken terug acne? en wat je eraan kunt doen

Terug acne (ook bacne genoemd) is iets dat we vrezen. Het maakt onze rug voelen jeukende en ongemakkelijk en je weet nooit waarom het gebeurt of wat kan worden gedaan om het te bevestigen. Kopen loofas en crèmes lijken niet te helpen en ongeacht welke groep voedsel u u net vermijden ben niet kundig te halen afhelpen hiervan, juiste? Om te begrijpen waarom u hebben bacne, moet u uzelf eerst analyseren. Ook, bacne is niets voor te schamen, noch is het iets die u bezorgd worden moet. Iedereen krijgt deze, bij wat punt of anderzijds, tot zekere hoogte of het ander. Als u één van de verschillende mensen die zich afvragen wat de oorzaken van acne terug bent, zijn hieronder enkele van de mogelijke oorzaken van bacne.

Een van de verschillende redenen zou kunnen zijn dat je je rug niet grondig schoon. We hebben de neiging om te denken dat zeep loopt over de rug en het enkel wassen van het probleem zou bevestigen. Zie, hier is het probleem: we hebben poriën op onze rug en wanneer wij zweet onze poriën ook bepaalde huid oliën vrijkomen. Het zweet en de oliën onze poriën verstoppen en dit leidt tot de opbouw van meer van deze materialen die op hun beurt, veroorzaakt bacne. Met behulp van een loofa of een scrub en de achterkant uiterst grondig wassen zou helpen in dit geval.

Een andere mogelijke oorzaak van bacne mogelijk hormonale onevenwichtigheden. Hebt u ooit opgemerkt dat de minuut die een kind puberteit (jongen of meisje raakt) zij enige vorm van acne krijgen? Sommigen van hen acne krijgen op hun gezichten en dan zijn er degenen die bacne krijgen. Dit is normaal en het probleem zou verdwijnen na een paar maanden. Als dit niet het geval is, het probleem is niet echt hormonale als gevolg van de puberteit, is het geestelijke. Staat u mij uit te leggen.

Naarmate we ouder hebben we de neiging om na te denken over dingen serieuzer dan we soms moeten. Sommigen van ons krijgen gespannen over de kleinste dingen. Wat we niet beseffen is dat wanneer wij bepaalde dingen ons teveel beïnvloeden, onze hersenen sturen signalen naar het lichaam. Deze signalen vertellen het lichaam dat we onder een veel stress en onze lichamen zijn dan, het vrijgeven van bepaalde hormonen in de bloedbaan. De dezelfde hormonen die tot het uitbreken van puistjes tijdens de puberteit leiden worden vrijgegeven door ons lichaam wanneer we over stress nemen. De volgende keer dat u gespannen voelt, neem een pauze of ga naar een spa, zodat u zelf kunt kalmeren. Doen wat nodig is om zich te ontdoen van de stress en je ziet de bacne weggaan.

Elke vorm van irritatie kan veroorzaken bacne ook. Als u iemand wie krijgt vaak geboend bent, zorg dat te wassen uw huid goed. Wax is dik en het kan verstoppen de poriën als het is niet grondig gewassen uit. Sommige mensen kunnen verkiezen scheren hun rug. Dit is zelfs slechter voor de huid aangezien het irriteert de huid meer dan wax doet. Wees aardig voor je rug!

Soms onze lichamen hebben de neiging om bepaalde toxines vrij te geven. Deze toxines leiden ook tot bacne, acne, puistjes en andere huidproblemen. We moeten om zich te ontdoen van deze toxines en water helpt ons met dit. Drinken van veel water helpt te ontdoen van deze toxines in de vorm van zweet en urine.

Welke oorzaken terug acne kunnen variëren van persoon tot persoon. Bijvoorbeeld: een man die op een hoop stress neemt kan niet krijgen bacne maar een vrouw die doet is meer waarschijnlijk als gevolg van hormonale onevenwichtigheden. De hierboven vermelde mogelijkheden zijn slechts enkele van de verschillende factoren die kon terug acne veroorzaken.

Ongeacht welke oorzaken terug acne, heb je te herinneren om te doen twee dingen: ten eerste, drink veel water (je hebt nooit teveel van dit) en ten tweede, altijd kunnen vertrouwen en van jezelf houdt. Wanneer u comfortabel in uw eigen huid bent, zijn de kansen van uw lichaam stresshormonen vrijgeven verlaagd. Zo wordt er vertrouwen is niet alleen geweldig voor je psychologisch maar het is een noodzaak voor degenen onder u die willen een bacne-gratis back. Worden eerder preventief dan reactief: in plaats van me af over welke oorzaken achteracne, het aannemen van een gezonde levensstijl. Oefenen, grondig Baden, kunnen vertrouwen over uw lichaam en niet laten u teveel invloed op. De meesten van ons al weten hoe belangrijk het is voor de behandeling van ons recht maar we nagelaten te leggen deze aanwijzers in ons leven. Probeer te onthouden deze aanwijzers en als je het verschil voelt, bent u waarschijnlijk om het te zien ook!