Acne behandeling

Home behandelingen voor vlekken en acne

Acne kan worden een vloek voor iedereen vooral die hun puberteit periode invoeren. In feite, ervaren bijna alle Amerikaanse tieners dit soort huid probleem tijdens hun tienerjaren. De huid probleem ruimt eenmaal een voorbij hun puberteit leeftijd. Acne treft niet alleen tieners, maar volwassenen in hun 20s-30s zo goed. Behandeling van deze huid probleem bij het begin is belangrijk omdat zonder behandeling, littekens kunnen gebeuren. Acne kan optreden in zowat elke plaats in het lichaam, hoewel de meeste het probleem in het gezicht, rug, nek en borst hebben zou.

Hoe Acne ontwikkelt

Acne ontwikkelt wanneer huid poriën verstopt raken en huid olie is gevangen binnen. Dit is vanwege het feit dat bacteriën infecteren de onderliggende huid veroorzaakt ontsteking en in sommige gevallen, zwelling. Sommige mensen zouden zien laesies, witte kop of mee-eters met ontstoken center.

Huis Spots behandeling

Afgezien van hormonale onbalans, acne kan worden veroorzaakt worden verschillende factoren zoals cosmetica, droogheid van de huid, zonnebrand en zelfs scheren. Het is belangrijk om te houden van onze huid schoon van irriterende stoffen. Twee keer een dag helpt verwijderen vuil van het gezicht wassen. Wanneer een een mild geval van acne lijdt, zijn hier enkele home remedies die een kunt uitproberen.

Witch Hazel is uitstekend voor zorg van de huid omdat het kan helpen verminderen olie terwijl op hetzelfde moment ontstoken huid te kalmeren.

Verpletteren en mengen van aspirine met 1 tbsp. van honing wordt gezegd om te helpen verminderen ontsteking van de huid.

Mengen van honing met haver is ook gezegd dat effectief als honing een recuperatieve effect heeft terwijl haver overtollige olie absorberen en op hetzelfde moment de poriën te reinigen door het verwijderen van vuil natuurlijk.

Tea tree olie kan helpen aangezien is het heeft antibacteriële eigenschappen. Men kan gebruik van tea tree olie of producten met tea tree olie en toe te passen op het getroffen gebied.

Om te voorkomen dat over droogheid van de huid, maken gebruik van kokosolie gemengd met andere etherische oliën.

Zoek naar natuurlijke producten die salicylzuur bevatten. Aardbeien, bijvoorbeeld, hebben hoge natuurlijke salicyl component die helpt acne afzwakken.

Baking soda is een grote exfoliator voor de huid omdat het natuurlijke en zacht op de huid. Mix zuiveringszout met honing, citroen of sommige water en gebruik het als een plakken om getroffen gebied bestrijken.

Dit zijn slechts enkele van de home remedies die een in het comfort van hun eigen huis uitproberen kunt. Bovendien, zijn over de toonbank behandeling voor vlekken ook verkrijgbaar bij uw lokale drug store.