Acne behandeling

Hoe te helderen acne met behulp van lasers

Aan het ontdekken hoe te helderen acne kan een strijd en vele malen een geval van trial and error zal zijn. Hier gaan wij om zich te concentreren op lasers om een heldere teint.

Lasers worden beschouwd als een van de meest effectieve manieren om te verminderen van de activiteit van de sebaceous klieren en reinigen van de huid, een vrij nieuwe technologie die een goedkeuring door de FDA onlangs heeft verdiend. Het doel van deze lasers is om de productie van huid olie die vaak het begin aan ernstige acne uitbarsting is.

De oorzaken van Acne

Hoewel sommige mensen van vlekken als gevolg van ongebruikelijke hormonale activiteit in hun lichaam ondervinden, zijn anderen genetisch vatbaar voor acne breakouts. Dan zijn er degenen die lijden aan grote poriën die als een voedingsbodem voor bacteriën fungeren.

In tegenstelling tot wat velen geloven, verschijnen niet acne alleen in het gezicht als individuen vaak ervaring pijnlijke breakouts op hun rug, borst en nek. Terwijl actuele crèmes met salicylzuur tot de meest voorkomende en populaire vormen van acnebehandeling behoren, zij vaak niet tot resultaten leidt in het geval van mensen die lijden aan chronische acne.

Dit is waar de acne laser huidbehandeling in beeld komt, als u geïnteresseerd bent in dit type van acne controle therapie laten we eens een kijkje op de verschillende soorten laser behandelingen gebruikt om aan te pakken van acne.

Hoe te helderen Acne met de juiste Laser

Blauwe lichte Laser acnebehandeling

Dit is een van de paar FDA goedgekeurd acne laser behandelingsmethoden; het gaat met behulp van een lage intensiteit blauw licht op de huid die bijzonder effectief tegen P.acne is.

De procedure is pijnloos en het hoeft dus niet het beheer van lokale verdoving; echter om te zien van resultaten, zal patiënten moeten gaan door middel van verschillende sessies in snelle opeenvolging naar besturingselement P.acne die bekend voor intense breakouts staat.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat deze remedie om controle van acne niet permanent is en de behandeling worden gaande moeten te houden de huid schoon en Smet gratis.

Hoewel geen pijn wordt gevoeld wanneer de procedure wordt uitgevoerd, is één of andere hoeveelheid droogheid en roodheid gemeenschappelijk op het gebied van blootstelling. Een combinatie van lage intensiteit blauw en rood licht is veel effectiever dan gewoon blauw licht met de behandeling.

Combinatie van gepulseerd licht en warmte

Dit is een andere populaire vorm van behandeling waar warmte-energie en gepulseerd licht worden gebruikt in combinatie om het verkleinen van de sebaceous klieren (olieproducerende klieren); dit op zijn beurt vermindert de hoeveelheid olie geproduceerd door de huid.

Aangezien de energie is gericht op de dermis die de dikke middelste laag van de huid, er is geen littekens betrokken bij de procedure; echter, kunt u één of andere hoeveelheid roodheid op het gebied van behandeling verwachten.

Diode lasertherapie

Het doel van deze laserbehandeling is omgaan met hyper actieve sebaceous klieren. Één of andere hoeveelheid ongemak en pijn kan worden geassocieerd met deze methode van controle van de acne, dus het is normaal dat de laser therapeut en dermatoloog voor het beheren van plaatselijke verdoving in enkele vorm; meestal actueel crèmes, gevolgd door pijnstillende voorbereidingen na de therapie. Er kan ook worden een beetje ontsteking in het behandelde gebied.

Photodynamic

Therapie: In dit type van acne laser behandelingen, een combinatie van actuele medicatie en licht op basis laser wordt gebruikt om te elimineren acne uitbarstingen. De voorbereiding op de huid toegepast voordat de therapie is bekend als een photosensitizing agent. Zoals de naam al suggereert, het helpt om de huid gevoeligheid voor licht op basis van laser.

Tijdens de procedure, worden pulserende laser lichten rood en blauw op de huid gebruikt. Net als alle andere soorten gebaseerd laser behandelingen heeft dit formulier ook bijwerkingen zoals zwelling, roodheid en droogheid in het gebied waar de huid wordt blootgesteld aan de laser.

Foto-pneumatische therapie is dit een procedure die het zuig effect combineert van een stofzuigen zoals techniek samen met laser licht therapie te ontdoen van de huid van de acne. Het proces begint met een reinigende procedure waarin een apparaat wordt gebruikt, die fungeert als een stofzuiger verwijderen het vuil, vuil en bacteriën gevangen in de poriën die ontsteking en acne breakouts veroorzaakt. Dit wordt gevolgd door laserbehandeling die helpt om te krimpen de grootte van de poriën en de olie-klieren.

Foto-pneumatische therapie levert uitzonderlijke resultaten wanneer gebruikt tegen P.acne en om ontsteking te verminderen.

Terwijl de meeste mensen de voorkeur voor een bezoek aan een dermatoloog of center om te leren hoe te helderen acne, heeft de FDA zijn zegel van goedkeuring aan verschillende home laser apparaten die op hetzelfde principe, werken hoewel de resultaten niet hetzelfde als traditionele zijn gegeven.

Andere huid lasers die met acne problemen helpen kunnen zijn Fraxel en Nlite.