Acne behandeling

7 effectieve manieren om zich te ontdoen van acne

Bijna iedereen heeft zich beziggehouden met acne op een bepaald punt in hun leven. De gedachte van het bijwonen van een prom-feest of een datum nacht met een uitbraak van puistjes is een nachtmerrie die elke tiener dreads. Toch is dit wat onvermijdelijk gebeurt. Hoe meer benadrukken u de meer puistjes die u krijgen.

Is er een manier om snel en effectief te ontdoen van acne? Neem een blik bij enkele eenvoudige methoden om aan te pakken van acne

1. Uw gezicht wassen ten minste tweemaal per dag met warm water. Niet te hard schrobben. Toepassing van zeep aan uw

gezicht en zachtjes gaan over het hele gebied te verwijderen bacteriën veroorzaken acne. Deze kiemen zijn verantwoordelijk voor de pijnlijke puisten op je gezicht. Dus ze te verwijderen helpt verminderen de uitbraak op je gezicht.

2. Niet aanraken van uw gezicht of breken de puistjes. Dit zorgt ervoor dat de bacteriën veroorzaken meer puistjes te verspreid naar andere gebieden van het gezicht. Wanneer een puist ijslollie zachtjes wisser en verwijder de vloeistof met schone katoenen. Uw gezicht wassen zonder irritante van het gebied.

3. Vermijd make up als dit de poriën blokkeert. Als u draag make-up dan vergeet niet te wassen-uit alle sporen van het 's nachts. Geblokkeerde poriën acne verergeren en voorkomen dat haar genezen.

4. Breng een benzoylperoxide crème aan uw acne. Er zijn verscheidene merken met dit ingrediënt in het. Het is een effectieve remedie voor puistjes. Andere soort formuleringen zoals zepen en lotions die dit ingrediënt bevatten zijn ook beschikbaar. Kies producten die minder dan 3 procent concentratie van benzoylperoxide.

5. Een effectieve oplossing voor acne wordt salicylic zuur. De zalf werkt door het verwijderen van oude huid en ontbinding van de dode laag bovenop bloot een verse nieuwe laag van de huid. Wanneer u start met behulp van deze crème kan uw huid droog en vlokkig voel voor een tijdje. Na enige tijd zult u opmerken dat de puistjes zijn verdwenen.

6. Een andere behandeling voor acne die op cellulair niveau werkt staan bekend als retinoïden. Ze voorkomen dat de leidingen van zwelling omhoog en behoud van vuil en afscheidingen die acne veroorzaken.

7. Tot uitdrogen bezwete en olie toe te passen gezichtsmasker twee keer per week. Olijf olie vermengd met komkommer en havermout als een effectieve gezichtsmasker, kunt u proberen. Eiwitten zijn groot voor het reinigen van poriën. Spoel het gezichtsmasker met warm water. Andere beschikbaar acne vechten home omvatten remedies lavendel, palissander olie en sandelhout plakken.