Acne behandeling

Met behulp van epsom zout om zich te ontdoen van acne

Veel mensen lijden aan acne altijd rekening mee dat na een mooie reis naar het strand, specifiek de oceaan met de zoute wateren, ze een significante afname van de hoeveelheid van acne die ze krijgen ervaren, maar alleen voor een korte periode van tijd. Als u helpen ontdoen van uw acne wilt, en wil graag dat dezelfde oceaan water diep reinigen effect, dan je in geluk bent, want het is dode eenvoudig.

De methode gaat gewoon u mengen een eetlepel Epsom zout in een kopje warm of warm water. Gebruik dit nieuwe mengsel te wassen van je gezicht, voorzichtig schrobben. Als alternatief, u kunt besluiten om gewoon een katoenen bal te gebruiken om te vegen langs het oppervlak van uw huid. Proberen om het gebruik van het geheel van uw brouwsel voor maximaal effect.

Als u besluit om dit te doen tijdens de dag, gewoon wassen het af na ongeveer vijftien minuten. Als alternatief, en dit is de methode die ik als gevolg van de verhoogde blootstelling aan de zouten aanbevelen, u kan het mengsel laat 's nachts. Voor het slapen, zachtjes uw gezicht wassen verwijderen de oppervlakte oliën, en vervolgens het toepassen van het Epsom zout/water mengsel zoals eerder aangegeven. Laat het op je huid, en het afwassen in de ochtend als je wakker. Een of het ander doen voor een paar dagen, en vervolgens als u wenst, gebruik het wassen zowel in de ochtend, en in de avonden.

De meest ingrijpende veranderingen te hebben opgemerkt waren over de periode van twee weken, maar anderen hebben begon te merken resultaten zo vroeg als drie dagen in. Merk echter op dat het Epsom zout werkt door te tekenen van alle van de acne, een witte kop en een zwarte kop veroorzaakt door bacteriën en dode huidcellen op het oppervlak van de huid. Dit kan veroorzaken wat lijkt te zijn eerste breakouts tijdens de eerste drie dagen van gebruik. Vergeet niet dat dit eenvoudig te wat is reeds daar, verwijderen is zodat later gebruik van het Epsom zout dienen zal gewoon te houden poriën in de toekomst wordt geblokkeerd.

De Epsom zout wassen is geprezen door vele individuen, met name degenen die hebben geprobeerd een verscheidenheid van andere medicijnen en crèmes. Epsom zout heeft geholpen met zowel eenvoudige rode bultjes en mee-eters, helemaal door aan cystic acne, verminderen van de grootte, roodheid, zwelling, en helpen cysten brengen een hoofd veel sneller dan normaal. Het heeft geholpen mensen die lijden aan een decennium van puistjes, helemaal naar degenen met volwassen begin acne.

Over het geheel genomen de methode is zeer eenvoudig, geen vreemd ruikende of kleverige ingrediënten zoals is gebruikelijk in andere home remedies, en er heeft herhaaldelijk opgemerkt op forums en blogs van de doeltreffendheid ervan. Als u op zoek bent naar een manier op hoe om zich te ontdoen van acne, kijken niet verder.