Acne behandeling

Tamanu olie voor effect acnebehandeling

Ziet u dat kleine beetje puistje op je gezicht, en houd op het porren tot het barst en snel in een schurft droogt? Kinderen en jongeren of volwassenen, we gewoon niet weerstaan breken een puistje, ook al weten we dat het kon weer lelijk. Dus, als er een eenvoudige en kosteneffectieve behandeling voor acnes die u bijna onmiddellijke resultaten geeft is, zou u willen geven het een schot?

Gehoord van tamanu olie? Het wordt geëxtraheerd uit de noten kernels van een tropische bloeiende boom met dezelfde naam. Deze boom is inheemse naar de eilanden in de Stille Oceaan gordel, vooral plaatsen zoals Tahiti, Vanuatu en Melanesië. De olie is dik en donkere groen van kleur met een rijke nootachtige geur.

Samenstelling:

Deze natuurlijke olie is rijk aan een verscheidenheid van oliezuurgehalte en linoleic zuren. Het heeft ook 4-phenylcoumarins, die wordt verondersteld om een anti-kanker agent. De overige componenten van deze olie omvatten calophyllolide, die helpt verminderen ontsteking en callophyllic zuur dat helpt versnellen acne genezen. Tamanu heeft ook een antibioticum genaamd lacton.

Voordelen:

De voordelen van het gebruik van tanamu olie zijn talrijk.

•Promotes en regeneraat weefsels snel wond gezondheid en groei van de huid

•Offers natuurlijke UV-bescherming voor de huid

•Relieves zonnebrand en ontsteking effecten

•Is anti-veroudert en anti-neuralgische eigenschappen

•Nourishes epidermale cellen van de huid te verminderen rimpels

•Is anti-septisch, anti-microbiële, anti-oxydant eigenschappen

•Kan worden gebruikt voor de behandeling van schaafwonden, snijden, luier huiduitslag, zon brandt, littekens en acnes

•Also effectief voor behandeling van schurft, psoriasis, voetschimmel, zere keel

Tamanu olie beoordelingen

Er zijn goede recensies over deze natuurlijke olie op vele sites voor online winkelen. Gebruikers hebben gereageerd op de olie gedaald hoe effectief acnes. Zij lijst de profs van deze olie als zachte, kosteneffectieve en rustgevende.

Op Amazon, heeft het een gemiddelde rating van ongeveer 4 + gekregen. De meest nuttige gunstige review op Amazon over tamanu olie gaat deze manier "ik niet dagelijks gebruiken, maar gebruik op beten-, snij- en brandwonden. Ik zet op 's nachts en in de ochtend, allemaal beter! Ik zet op een chirurgische litteken dat is 2 jaar oud, en lijkt te helpen met dat ook."

Olie Tamanu was ook over gesproken in een van Dr Mehmet Oz shows. Supermodel Carol voert het woord over de gunstige effecten van deze natuurlijke olie.

Hoe te gebruiken

Het is geschikt voor alle huidtypes en rechtstreeks op het eerste gezicht kan worden gebruikt. Zoals het is een beetje samentrekkend, kon het veroorzaken drogen voor degenen die heb een droge huid, dus het zou een goed idee om te mengen met andere oliën alvorens het te gebruiken. U kunt het mengen met abrikoos olie, wortel zaadolie, jojoba-olie of enige andere natuurlijke olie van uw keuze. Neem een paar druppels in de palm van uw hand en massage het allemaal over uw gezicht. In het geval, u gebruikt het om acnes en littekens te behandelen, voorzichtig toepassing van de olie over het getroffen gebied.

Laatste woord

Olie Tamanu heeft bewezen te bieden effectieve behandeling voor een aantal huidproblemen. Zoals het is natuurlijk, is het ook relatief veilig om te gebruiken in vergelijking met agressieve chemicaliën. Groen gaan en genieten van gezonde huid met Tamanu olie.