Acne behandeling

Hoe om zich te ontdoen van acne puistjes voordat ze groter

Als je ooit een bult op het oppervlak van uw huid te vangen, weet je je in de problemen de volgende dag, omdat de kansen zijn dat wat is een kleine onvolmaaktheid vandaag in een grote puistje morgen veranderen zal. In plaats van te bedekken of te wachten tot het wordt groter te ten slotte behandelen, is uw beste inzet om op te treden onmiddellijk om te voorkomen dat het ieder groter.

Een heleboel mensen (inclusief anesthesiologists van wat ik heb gelezen), hebben geleerd dat als zij een ice cube toegepast op de hobbel tijdens zijn meest vroege stadia, het puistje gewoon zal verdwijnen door de volgende dag. Nou, natuurlijk het gewoon niet verdwijnen, maar het vormt geen in een grote puistje, en is verkleind als het wordt afgebroken door verschillende betekent dat ik zal niet ingaan op detail over hier.

Deze methode over hoe om zich te ontdoen van acne werkt heel eenvoudig. Neem een ice cube, en wikkel het in weefsel papier of plastic wrap. Ik verkies papieren zakdoekje dus niet te maken meer onnodige afval dan nodig, maar de keuze is aan jou. Neem dit ijs, en toe te passen op het getroffen gebied. Houd het er voor ongeveer tien minuten, en niet langer, als dit kan eigenlijk resulteren in bevriezing, of andere schade aan de huid in de omgeving. Zo opgewekt aangezien u bent in het gebruik van deze methode, houd dit in gedachten! Als ik kiezen om te doen het drie maal per dag, ik het eerst doen zo spoedig mogelijk uit toen ik eerst, ten slotte merkte voor het slapen, en vervolgens berekent de tijd tussen voor het tweede gebruik.

Als u zich echt zorgen maakt over iets komen in, kunt u herhalen deze methode ongeveer drie keer per dag zonder veel van een probleem, zo lang als u uitspreiden elk gebruik door enkele uren om niet te beschadigen uw huid.

Dit is ongeveer net zo eenvoudig, goedkoop en effectief je kunt krijgen met een huis remedie tegen acne. In tegenstelling tot andere home remedies voor acne, deze niet gepaard gaat met het maken van een puinhoop, uitgaan om te kopen van vreemde oliën en ingrediënten, en je hebt waarschijnlijk al het in uw koelkast nu. Over het geheel genomen, hebt u geen excuses niet te proberen, zelfs indien ten minste eenmaal. Ik zal u echter zeggen dat ik nooit een enkele persoon op een blog of een forum dat niet vinden dat dit hielp hen heb gevonden.