Acne behandeling

Get rid van neus blackheads

Mee-eters zijn een terugkerend huid probleem voor veel mensen.

Uit deze, een groot deel van de mensen last van mee-eters op de neus.

In dit artikel zullen we proberen om te gaan door de Grondwet en de oorzaak van mee-eters, lees enkele tips om te houden van mee-eters onder riem, en zelfs een sure-fire manier om zich te ontdoen van neus blackheads voor goed verkennen.

Wat zijn Blackheads en hoe worden ze gevormd?

Mee-eters zijn een speciaal soort acne. Echter, ze zijn verschillend van de acne in dat zij van een donkerder teint.

Mee-eters worden over het algemeen weergegeven als kleine zwarte of geelachtig hobbels in de huid.

De medische term voor een mee-eter is 'Open Comedo'. Een andere voorwaarde bestaat, namelijk 'gesloten Comedo', beter bekend als 'whitehead'.

Hoe worden mee-eters gevormd?

Mee-eters worden gevormd door een gestegen olie-productie in de huid. Sebaceous klieren onder de huid produceren een olieachtige vloeistof genaamd talg die fungeren als een natuurlijke vochtinbrengende crème van ons lichaam. Soms als gevolg van een verhoogde productie, kunnen de leidingen van deze klieren krijgen geblokkeerd. De olie die is gevangen onder die blijft en geleidelijk wordt geoxideerd, waardoor het zijn donkere kleur.

Waarom zijn mee-eters algemeen aangetroffen op de neus?

De neus valt onder de zogenaamde T-regio van het gezicht, die berucht is om haar hectische olieproductie. Zoals de mee-eters paaien over het algemeen op gebieden met hoge olie-productie, hebben zij een verhoogde tendens te vormen op de neus.

Hoe om te voorkomen dat de mee-eters?

Hier zijn enkele van de algemene tips en trucs die u volgen kunt om te voorkomen dat mee-eters paaien. Immers, is de beste vorm van misdrijf verdediging, recht?

Één grote levensstijl wijziging die u uitvoeren kunt, die tot een grote leiden zal verandering is, bezuinigen op het gebruik van vette voedingsmiddelen. Dit zal niet alleen helpen u bestrijding van mee-eters, maar zal verbeteren uw hele lichaam gezondheid in het algemeen

Als u in de gewoonte van het dragen van te veel make-up, starten met minder van van het. Cosmetica hebben een manier van storend normale gedrag van de huid en kunnen leiden tot massale mee-eter uitbraken, als je niet voorzichtig bent.

Wanneer u een kans krijg je gezicht wassen. Voeren een vloeipapier met u wanneer u naar buiten in de zon, zodat u kunt tenminste vlek je gezicht en houd het reinigen van onzuiverheden.

Voorkomen dat schoonheidsproducten die hoog oliegehalte hebben

Uw lakens en kussenslopen vaker veranderen. Een microscopisch beeld van een vaak gebruikte kussensloop kan miljoenen dode cellen openbaren.

Een exfoliant opnemen in uw schoonheid zorg campagne. Exfoliëren regelmatig om te houden van je gezicht duidelijk van onzuiverheden en dode huidcellen.

Wanneer u uw huid te reinigen, krijgen in de gewoonte van de afwerking van met een samentrekkend. Het helpt de huid van het contract en sluit u de huid poriën zodat verontreinigingen niet zal kunnen om in door de open poriën.

En het belangrijkste van alles, als u al het begin van een uitbraak van mee-eter ziet, niet de mee-eters squeeze. Dit is de eenvoudigste stukje van advies, maar de zwaarste één mensen vinden te houden.

De beste methode om te verwijderen mee-eters: 5 stappen

De beste oplossing voor een probleem wordt altijd bereikt door het logisch te bepalen. Dus, is het zinvol om te zien van mee-eters voor wat ze zijn en trek ze uit van hun wortel (letterlijk!).

De volgende methode heeft gezien enorme succes met veel mensen. Er werken in feite 5 stappen, in volgorde, die u uitvoeren kunt om zich te ontdoen van mee-eters van neus.

Zonder dralen zijn hier de stappen:

Stap 1: Openen van de poriën

De meeste mensen die klagen dat mee-eter producten niet voor hen werken ontbreken omdat zij niet de juiste manier doen. Voor een mee-eter verwijderen product om te werken, hebt u eerst toegang tot de mee-eter zelf geven.

Dus de eerste logische stap zijn zou om open te stellen wordt de huid poriën.

U kunt dit op twee manieren doen:

Krijgen een washandje en dompel het in warm water. De warm washandje op uw gezicht van toepassing gedurende 10 minuten

Afwisselend, kunt u gewoon stoom je gezicht.

Stap 2: Breng de mee-eters

Nu dat de poriën zijn alle opengesteld, toepassen we nu een klei masker.

Meng sommige groene klei met rose water en om te vormen in een masker. Het masker toepassen op je gezicht en zitten strak tot het droogt. Zodra het masker is opgedroogd, wassen het af met warm water.

Welk goed doet het klei masker? Het oefent een trekken effect op de dingen in de poriën (de mee-eters) zodat ze zijn dichter aan de oppervlakte van de huid, zodat onze volgende stap wordt vergemakkelijkt, dat is:

Stap 3: Gebruik een mee-eter Extractor

Er zijn verschillende manieren kunt u deze stap benaderen. U kunt gebruiken:

Porie Strips

Mee-eter Extractor Tool

Mee-eter elimineren Scrub

Mee-eter reinigingsmiddel

Zeker niet je blote handen!

Gebruik de methode uw voorkeur en trek de mee-eters. Het proces moet nu zijn zeer vereenvoudigd dankzij onze eerdere stappen van het openen van de poriën en waardoor de mee-eters.

Ik zou zeker aanraden gebruik van porie strips van Biore, zoals ze het meest doeltreffend zijn voor het uittrekken van diepgewortelde mee-eters in hun geheel. Biore heeft neusstrips die super effectief om zich te ontdoen van neus mee-eters zijn.

Mee-eter afzuigingen zijn te groot, b